Sivut

perjantai 1. helmikuuta 2013

Ne pienet ihanat asiat

Tuli tosiaan tässä viikolla kahmittua tunnustuksia ihan Kaksin käsin (mukana ollaan, Neo!). Eilisessä postauksessa oli valtavasti tekstiä, pidetäänpä tasapainoa yllä ja laitetaan tälle päivälle kuvia. Siispä tartun Konnadonnan Lempiasioita -blogihaasteeseen, jossa pyydetään esittelemään kuvien avulla Niitä elämän pieniä ihania asioita. Oi, tämä oli kyllä mieleinen. Napatkoon ken tuntee tarvetta samanlaiseen fiilistelyyn. Minä päätin lähestyä aihetta selailemalla valokuvatiedostojani. Sieltä rupesi heti nousemaan aiheita ja erottumaan juttuja, jotka taitavat olla merkityksellisiä, koska niitä on kuvattu paljon.


1. Rakastan kynttilöitä, ja se kyllä näkyi kuvauskohteissakin. Tällä hetkellä sytytän kynttilät ensimmäisenä aamulla ja melkein heti iltapäivällä kotiin tultaessakin. Se vaan on niin kotoisaa ja tunnelmallista. Juuri nytkin istun puolipimeässä ja kolme kynttilää palaa tietokoneeni vieressä.

2. En olekaan pitkään aikaan ostanut itselleni kukkia - täytyy korjata asian tila heti. Paikkakunnallemme avataan tänään uusi kukkapuoti, taidanpa vierailla avajaisissa. Mutta on niitä kuvien määrästä päätellen sekä ostettu että kasvatettu pihalla ja terassilla. Saisi tuo lumentulo lakata ja entisetkin pian sulaa pois!

3. Korut. Minä saatan aloittaa päivän korun valinnalla. Sitten vasta mietin, mitkä vaatteet siihen sopivat. Aina kuitenkin jotkut vaatteet päälleni eksyvät, älkää säikähtäkö. Tuossa on vaatimaton korukokoelmani.
4. Pienet kauniit esineet. Näitä on kertynyt eron jälkeen sinne tänne. Edelleen silti pidän itseäni minimalistina sisustuksen suhteen. Ehkä rönsyilevä minimalisti kuitenkin jo kohta on lähempänä totuutta. Mutta luoja varjelkoon, etten rupea keräämään posliinikoiria...
5. Tällaiselle laiskanpulskealle vötkistelijälle yksi tärkeimmistä asioista on sohva.
Ja toinen on tietysti oma sänky. On ne!

6. Sauna. Joka toinen päivä. Välttelen viimeiseen asti peseytymistä ilman löylyjä. Hrrr.


7. Parikin ryhmää, jotka valokuvakansioista erottuivat runsaudellaan olivat nämä nautintoaineet. Hyvä ruoka,
8. herkut


9. ja tietysti hyvä juoma. (Tästä osastosta olin oikeasti yllättynyt: olenko tosiaan juonut kuvannut noin paljon alkoholijuomia? Olen vissiin.)
10. ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä tietysti ne, joista en kuvia julkaise, ystävät ja rakkaat pojat. Voimavarani. Ei, tämä ei ole mikään pieni asia!

Nyt on hyvä sanoa: näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Ihanaa viikonloppua ihan jokaiselle!

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ihanista asioista, kiva kun vastasit haasteeseen! Kuvia katsellessahan tulee nälkä ja jano:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on viikonloppu jo ihan oveella ;-)

   Poista
 2. Komppaan Konnadonnaa isosti koska toi sun ruokakuvasi sai mut menemään jääkaapille, sitten hurisi mikro ja tässä sitä nyt syödään samalla kun luetaan.. hyvää alkavaa viikonloppua!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, minä taidan painua mikrolle kans. Oikein leppoisaa viikonloppua sinne myös!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana