Sivut

perjantai 2. marraskuuta 2012

Pääasioita

Mikä siinä on, että se pesukone välillä kutistaa ja välillä sitten taas armottomasti suurentaa tuotoksiani? Liekö langalla ja kutimustyylillä osuutta asiaan. Alkuviikosta esittelemäni pipo lörpähti ensimmäisellä käyttökerralla niin, että oli yhtenään silmillä. Nerokkaasti ajattelin ratkaista ongelman milläs muullakaan kuin pesukoneella. Ei auttanut. Eräs Keijo L, joka työmaallamme majailee, sai päänlämmikettä ja kutaisin itselleni uuden, vähän vähemmillä silmukoilla.


(itselle muistiin, 64s alussa)


Tällainen ei minua lannista tai edes harmita. Pipon kun kutoo ihan välipalana. Myös esikoinen sai vähän isomman tilaamillaan väreillä. Tuonne mahtuu nätisti rastat piiloon. Alkaa olla kelit sellaiset, että tarvitsee paitsi välihousuja myös pään lämmikettä. Ohje on muuten nerokkaan helppo ja tämä on myös hyvä tapa päästä jämälangoista eroon. Kauniita ja värikkäitä kavereita näille meidän suht hillityille ja se ohje, siis, löytyy mukavasta Muita ihania -blogista.
Pääasioista puheenollen: lopuksi täytyy vielä kertoa, kuinka lego-ukkomme Pekka pääsi taas yllättämään. Eräänä iltana kuopus huomasi, että Pekan vihreä arkipuku lojui maassa, mutta itse Pekka oli kadonnut. Tämä tarkoitti sitä, että päättömään legoukkeliin piti etsiä se pää. Päitä on aika monta, mutta vain yksi on Pekan. Kaikista mahdollisista ja mahdottomista paikoistamme katsottuamme Pekan pää löytyi hopeisen kypärän sisältä, Pekka itse oli päänjatkeena sonnustautuneena harmaaseen haarniskaan ja piteli pistoolia. "Ai niin, Pekkahan lähti metsälle ja riisui arkipuvun pois kun se pelkäsi vihollisia." Jepjep, on tämä äidin homma ihan törkeän aliarvostettua.

Tässähän voisi vaikka toivotella päätöntä viikonloppua itse kullekin!

2 kommenttia:

 1. Hienoja pipoja, täytyy sanoa. 64s alussa, jessus mutta sehän tekee vähän helvetin monta kerää lankaa....
  Noista kutistumisista ja venymisistä; kukaan ei uskonut (paitsi vaimo tietysti kun se näki) kun kerroin pesseeni yhden villapaidoista vahingossa 90 asteen ohjelmalla. Tai siis mua ei uskottu kun sanoin sen venyneen - hihat sai mittaa ainakin kymmenen senttiä, samoin helma. Kaula - aukosta tuli sellainen todella reilu, toisella sivulla roikkuva mytty. En tiedä mistä langoista oli tehty, kun kaikki väittivät ettei se voi venyä vaan kutistuu. No, mulla on yks todistaja ja se riittää - näin vaan kävi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuossa toinen todiste Keijo L:n päässä siitä, että venymistä voi tapahtua! Se on mahdollista.

   64:llä silmukalla tulee melko monta silmukkaa, mutta ei keriä sentään - meidän perheessä on ihan normaalin kokoiset päät, usko pois!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana