Sivut

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Jäitä poltellessa

Minulla kävi taannoin kylässä se kutistuneen villatakin saanut miniatyyriystävä. Tämä ystävä kertoi, että meillä on yhteinen tuttu. Mies, jonka olen tavannut työasioissa ja jota pidin heti ensi silmäyksellä varsin viehättävänä. Ystäväni kertoi, että vaikutelma oli molemminpuolinen. Olen tässä (säälittävästi) elänyt hymy pyllyssä muutaman viikon, kun kuulin (siis kautta rantain, ystäväni kertomana) olevani "ihana nainen". Minä olen ihana nainen! Se mies on siis paitsi kiinnostava myös hyvin fiksu, tuosta lausunnosta päätellen.

Ongelmana on, että olen pyhästi päättänyt, että tästä lähtien miehet saavat luvan olla se aloitteellinen osapuoli. Viimeksi minä kosin karkauspäivänä (ja olin muutenkin aktiivisempi) ja tiedämme kuinka hyvin siinä kävi. Liki kuukausi on siis kulunut jäitä poltellessa.

Kuin kaksi marjaa, vai kuinka?


Mutta kuulkaas, kuinka kekseliäs nainen sitten osaakin olla. Ja ovela. Minulla on kaksi oranssia puhelinta, toinen on työpuhelin ja toinen ihan oma. Minulla on sellainen mukava työ, että tapaan ihmisiä päivittäin. Miehiäkin. Mukaviakin miehiä. Kiinnostaviltakin vaikuttavia miehiä. (Ks teksti yllä) Joskus hoidan työasioita tuolla oranssilla puhelimellani. Siis työpuhelimellani. Ja eräänä päivänä sitten ihan vahingossa tartuin omaan puhelimeeni ja soitin sillä työpuhelun. Sellaiselle kiinnostavalta vaikuttavalle miehelle. Joka kuulemma on sitä mieltä, että minä olen ihana nainen.

Kuinka sattuikaan, että hän ei vastannut. Ja soitti kohta takaisinpäin, jolloin minä häkeltyneenä totesin, että hups, soitinkos minä vahingossa sinulle ihan henkilökohtaisesta numerostani, oi, voi, mutta pääasia, että (työ)asia tuli hoidettua... Ja tätä ei missään nimessä tulkita aloitteellisuudeksi. Vain vahingoksi.

Että täällä yksi ihana nainen odottaa, että puhelin taas soi!

...kuuluuko pirinää...

...prrr...kele se kuitenkaan mitään soi...


***

Tänään sitten jännitetään myös, miten Hannu Heikkilän käy!


8 kommenttia:

 1. No niin sinä oranssinen nainen! ;D
  Pian sitten päästäänkin lukemaan juttua siitä kuinka se suhde edistyy eli ihan oikeasti ja vilpittömästi onnea sinulle. Taitaa tulla sellaiset tulet että siinä jäätkin suorastaan höyrystyvät...;)
  Hauskaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä kuin ämmän käy!

   Rauhaisaa (sähkönsinistä) sunnuntaita sinnekin.

   Poista
 2. Iiiiik! Farsin fiksulta kyllä vaikuttaa tämä mies! =) Pidetään peukut pystyssä ja varpaat ristissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin me tehdään, ehdottomasti!

   Oikein loistavaa kunnallisvaalipäivää myös.

   Poista
  2. Hehe, näköjään aamusella silmät ristissä kirjoittaa mitä sattuu... vaikka kyllähän tuo Farsin fiksu voisi olla ihan toimiva Fraasi sekin... =D

   Poista
  3. Mä luulin, että ihan tarkoituksella nimitit herraa farsin fiksuksi. Hyvin rimmaa ja täydestä meni!

   Poista
 3. Just just! Noin sitä pitää. Odottele vaan, kyllä se siitä pirisee. Puhelinkin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana