Sivut

lauantai 20. lokakuuta 2012

47 kukkasipulia ja kuusi tipua

Ihanaa olla vaan. Tekemättä mitään. Tai siis saimmehan me vaikka mitä aikaiseksi. Vaanimme puoli päivää otollista sateetonta kohtaa, että saisimme istutettua kukkasipuleja. Sitten istutimme ne. Ja lepäsimme taas vähän. Kävimme myös ystäväni kanalassa. Kalervo-kukko, jota joka arkiaamu tervehdimme eskarimatkan varrella, tuntee meidät jo äänestä. Se huutaa huomenet sisäkanalan uumenistakin. Nyt siellä oli tapahtunut ihme. Syntymän ihme. Kuusi suloista tipua kuoriutui viime viikolla ja pääsimme vihdoin niitä katsomaan. Ja pitämään kädessä. Oi ja voi. Ja piip!Kuvat ovat kamalia, mutta asia tulee ilmi.


Sitten taas olla öllöttelimme kotiin päästyämme. Ja pelailimme vähän lautapelejä. Kyllä lomaelämä vaan on ihanaa! Niin, siis tämähän tarkoittaa vaan, että me olemme äärettömän trendikkäitä kotoilijoita ja elämäntyyli on slow life.

Tähän liittyen: olen ihan unohtanut kertoa, että vietin viime viikolla hetken trendielämää. Tein netissä kulovalkean lailla leviävän avocadopastan reseptillä illallista ystävälleni kiitoksena, kun kulki minulle kuskina kaupunkireissulla. Ei tullut itku vaikka namia se oli, toden totta. Mutta en muistanut kuvata saati kertoa ajoissa. Paljon on minulla oppimista tällä saralla.
Kuten vaikkapa tämä tapaus takki-parka tai Parka-takki, ihan miten vaan. Olin joka tapauksessa ihan äimänä, kun luin otsikon. Ei tule minusta trendikästä, ei sitten millään. Voi minua parkaa. Parasta on vain olla oma itsensä!

10 kommenttia:

 1. No te olette viettäneet lomaa niin kuin pitääkin - kiireettömästi. Parka - takki on epäilemättä hyvin käytännöllinen ja pian niitä on varmaan kaikilla. Oi ihmisten turhamaisuutta! Hyvää loman jatkoa ja lauantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiomme ehdottomasti jatkaa samoissa merkeissä loppulomankin! Mukavaa viikonloppua sinnekin.

   Poista
 2. Eikös me tuollaisia takkeja olla pidetty jo iät ja ajat?

  Nauttikaahan vielä vimppa lomapäivistä ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me nautitaan, varmasti. Nauti sinäkin viikonlopusta.

   Ja samanlainen olo minulle tuli tuosta takista: mitä uutta tässä muka on?

   Poista
 3. Wau, en tiennyt olevani muodikas! Mulla on kaks tuommoista kaapissa. Olen siis nyt muodin huipulla :D Kiva tietää taas tämäkin (kun on vaatteita jemmannut vuosia, jopa vuosikymmeniä)! Kiitos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä me, ollaan taas trendien aallonharjalla, kun tarpeeksi kauan säilötään rytkyjämme kaapin perukoilla.

   Paitsi ne "mä mahdun näihin vielä jonain päivänä" -vaatteet eivät koskaan ole trendikkäitä . Yksinkertaisesti siitä syystä, että vetoketju ei mahdu kiinni tai paita päälle, minään päivänä. Mulla ainakaan.

   Ja pysyköön ne 70-luvun trumpettilahkeet komerossa, edelleen!

   Poista
 4. Sun äidillä oli trumpettilahkeita 70-luvulla, muttei mahtuis päälle, jos tallessa olisi.
  Sää olit tyttönen silloin, muistaakseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa olet, minunkaan muistaakseni minulla ei onneksi ollut trumpettilahkeita 70-luvulla! Ehkä ylipitkät sukkahousut ja paljon Maripaitoja.

   Poista
 5. Ne oli pmpuloita. Vihree, punanen ja musta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana