Sivut

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Tiramisua ja Pisan torni

Esikoinen ilmoitti menevänsä pitämään luokkansa kanssa diskoa ja tekevänsä sinne simaa ja munkkeja. Ok. Samaan syssyyn ystäväni tilasi häneltä tyttärensä synttäreille (oletan, että aikuisten iloksi) Tiramisun. Olimme saaneet vasta Italian tuliaisiksi Marsala-viiniä ja esikoinen haki edellisellä mummireissullansa luomumascarponea valmiiksi, joten hommiin vaan.

Aika monta Tiramisua saa tehdä...

Meillä oli perjantaina aikamoinen tehdas käynnissä kun tulin töistä: valkuaiset olivat yleiskoneessa vatkautumassa vaahdoksi ja munkkitaikina kohoamassa. Munkkeja tuli sitten sellaiset vaatimattomat 53 kappaletta. Aika velho tuo poika:


Täällä ala-asteellamme on luokkaretkirahaston kartuttamiseksi myös tapana myydä wc-paperia ja talouspaperia isoissa säkeissä. Viime vuonna esikoinen kierteli ovelta ovelle ja tänä vuonna naapurinpoika. Tällä viikolla oli toimitus ja voi sitä riemua:
Kuopus pinosi rullia ensin jääkiekkomaalivahdin kypärä päässään "ettei satu jos torni kaatuu" mutta sitä en saanut ikuistettua. Meidän ennätys on 15 rullaa päällekkäin kaatumatta. Kuopuksen nimissä. Pistäkää paremmaksi!

2 kommenttia:

  1. On sulla kyllä mahtavat pojat! T: nimim. harmia oman teinin kanssa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kökkö... Kyllä meilläkin teini tuiskahtelee. Voimia sinne joka tapauksessa!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana