Sivut

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Luonnon ihmeitä

Perjantai tuli vietettyä uumoillulla tavalla: Voice of Finlandin finaali ystävän ja punaviinin kanssa. Lauantaina oli teeystävän tyttären 3-vuotissynttärit ja siinäpä olikin ohjelmaa riittämiin. Esikoiselle tuotiin tullessamme doggy bag ja hänelle tuli myös kaveri yökylään. Katsoimme illan päälle kolmisin teinien kanssa Pirates of Caribbean 4. Mukavaa, että minut kelpuutettiin mukaan.

Kuva täältä

Muuten mentiin perinteisen kaavan mukaan, vähän wiillä pelaamista (joka tarkoittaa minulle rauhaisaa lukemis- ja surffausaikaa), kuntopyöräilyä ja sauna sekä Avara luonto. Ihmeellisestä luonnosta saimme aavistuksen myös synttäreiltä palatessamme. Lähdimme sinne kuopus pyörällä ja minä (juoksu)jalkaisin. Oi miten kaunis luonto olikaan, kun lumi on harmaata ja koirankakat kirjoo maiseman. Yäk!

***

Saunassa kuopuksen kanssa:
"Kato äiti mulla on kyttyrät selässä niin kuin kamelilla."
"Ai missä? "
"No tässä." Näyttää pakaroitaan.

***
Sunnuntaina sain siivousinspiraation ja lisäksi pääsin perinteisille Esso-kahveille ystävän kanssa kun kuopus meni kaverilleen pariksi tunniksi. Kaunis ilma paitsi patisti tekemään kahvireissun jalkaisin myös houkutteli terassille luomaan viimeisetkin lumet. Tässähän alkaa sormet syyhytä! Syksyllä tehty terassi pitäisi käsitellä, mutta on vielä vähän odoteltava, että pahimmat yöpakkaset on ohi. Sitten sutimaan ja kalusteita kaivamaan. Pian...

Jotain sieltä nousee...

Eikä intoa vähentänyt yhtään lenkillä nähdyt kevään ensimmäiset leskenlehdet, saati sitten nuo oman pihan tulokkaat! Terassilla istuessamme bongasimme myös kärpäsen, nokkosperhosen, muurahaisen, peipposen ja ihanan lämmön. Oi, tästä se lähtee, terassikausi!

Tästä onkin hyvä startata uuteen viikkoon. Mukavaa viikkoa teillekin!

2 kommenttia:

 1. Minä harvoin katselen mitään kilpailuja telkkarista, mutta TVOF:iin koukutuin kun oli niin hyviä ääniä! Mielipide-jutuisssa tunnun olevan aina eri mieltä lopputulosten kanssa, niin nytkin, nelikoin kehnoin voitti!

  -Eikös muuten ollutkin eilen mahtava päivä; kansa oli liikkeellä ainakin Jyväsjärven ympärillä sankoin joukoin niin rullilla, pyörillä kuin jalankin! Satamassa tuoksui terva :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin erimieltä voittajasta myös - ja minun suosikkini tippuivat jo ennen finaalia. Ollaan änkyröitä ;-)

   Lisää eilisenkaltaisia kelejä, kiitos! Esim. vappuna. Luulen, etten hirveän pitkään pysty sinnittelemään ilman puutarhakalusteita ja terassin öljyämistä. On tämä niin ihanaa aikaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana