Sivut


sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Joulu on taas

Ja ihan oikea joulu!

Päätimme kuopuksen kanssa viettää jouluaattoa jo perjantaina. Hänen etuotsalohkonsa on kovassa käytössä kun kyseenalaistaa minua, ajatuksiani ja suunnilleen kaikkea. Minä kiittelen kyseistä osaa päänupista, koska huomaan, että se toimii raikkaammin ja välillä useimmiten paremmin kuin omat aivoni.

Huomenna on siis joulu. Meillä. Vaikka olin ajatellut sen tulevan vasta lauantaina. Siihen liittyi sellainen ongelma, että musaklubit, joista aiemmin kirjoitin, jatkuvat juuri kyseisenä iltana. Eihän äiti nyt jouluaattona voi kapakkaan mennä. Jättää lasta yksin. Juoda vaikkapa yhden oluen... Ei, ei ja ei. Joten meidän joulumme eskaloituu perjantaina. Minä voin lauantaina tehdä mitä ikinä mielin. Jeeee!

Toivottavasti siellä puolella ruutua on leppoisa tunnelma, kiireetön joulunodotus.






Täälläkin on. Jos en voittanut sotaa, niin ainakin taistelun. Kuva (muutaman kuukauden takaa - kylläpä he kasvavat) ainakin on ihan täydellinen! Ja olen aivan varma, että ensi vuodesta tulee tätä vuotta parempi.

6 kommenttia:

  1. Kyllä meilläkin jo odotellaan joulua, väliin yhtä rennon leppoisasti kuin kuvassasi, Marjaana. Eipä vaan ole tullut otetuksi kuvaa kissojemme rennosta olosta. Mukavaa jouluaikaa ja onnellista uutta vuotta toivotellen Bamiella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ottakaa kissamaisen rennosti koko porukka, ja ihanaa joulun aikaa sinnekin, Bamiella!

      Poista
  2. Lämmintä ja stressitöntä joulumieltä ♡
    Yks pieni voitto on alku voittaa koko sota! Mutta jouluna ei ajatella sitä, eihän..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei nyt vaan nautitaan, mä sain esikoisen kotiin!
      Nauti säkin, ihana ♥

      Poista
  3. Leppoisa on tunnelma. Tarkentaisin, hyvin pullea :D

    Ja mitä ensi vuoteen tulee, se on todellakin (oltava) parempi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh, pulleapa hyvinkin. Edessäni on levitettynä laaja kirjo makeisia (marmeladit, suklaat ja salmiakki) ja katson niitä epäuskoisena: nuo kaikki jäivät, kun esikoinen lähti äitini ja hänen miehensä kyytiin. Vaikka jätin mutakakun leipomatta ja tarjosin noita joulupäivän päivällisen jälkiruoaksi. Burffff.

      Kissa nuolaisi yhtä oranssia kuulaa mutta ei syönyt sitä - ruoja!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana