Sivut


lauantai 9. marraskuuta 2019

Jouluiloa?

Pöllö kertoi saaneensa ensimmäisen joulukortin. Niin sain minäkin, ystävältä, tänään.





Lähdimme muka kovalla tohinalla kaupunkiin kuopuksen kanssa. Ensin pistäydyimme oman kunnan sekatavarahallissa ostamassa pari ruuvia oven kahvaan - se on ollut irti ja poissa käytöstä ties miten pitkään. Lapsi ei ole sitä juuri kaivannut, ovi on ollut sillä tavalla "vähän kiinni", mutta nyt kun kissat oveluuksissaan aukaisevat sen, piti korjata tilanne. Ruuvit olivat kilotavaraa ja myyjää vähän nauratti kassalla. Pyysi viisisenttistä mutta minulla ei ollut kuin kymmensenttinen, joten maksoin ylihintaa. Ihan mielelläni.

Sitten päätin, että on pakko ensin käydä kirpparikahvilassa evästämässä, ettemme muutu lauantairuuhkassa kiukkuisiksi hirviöiksi. Söimme sämpylää, paistoimme vohvelit (ihana uusi palvelu...) ja löysimme kissoille lelun. Ystävä oli jo tulossa kaupungilta ja istahti kanssamme kahville. Siinähän kävi sitten niin, että kuopus palasi eväsretken uuvuttamana takaisin kotiin ystävän kyydillä ja minä jatkoin kaupunkiin yksin. Ikävä kyllä. Muistutus itselle: ei enää ikinä markettiin lauantaisin...

Tässä kissan mielipide pupukortista






ja uudesta lelusta. Sillä voi leikkiä yhdessä, toinen tappaa vieterin päässä keikkuvaa hiirtä ja toinen saalistaa palloa hökötyksen sisältä, kas näin



.



Huomenna on tarkoitus käydä äidin ja hänen miehensä kanssa syömässä ja jatkaa sitten löysää oleskelua. 

Oikein leppoisaa viikonvaihdetta teillekin!

9 kommenttia:

  1. Joulu on siis selvästi jo nurkan takana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se!

      Mun joulutontut, jotka jossain vaiheessa on hiipineet patterin päälle yläilmoista (maustehyllyn päältä) saattavat tänä vuonna jäädä paikoilleen. Nuo riiviöt saattavat tehdä niistä muuten selvää.

      Poista
  2. Tassukuvasta voi ehkäpä päätellä että mikä on mielipide pitkäkorvista ;) Joulu alkaa hiipiä, ostin eilen jo glögin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen juonut inkivääriglögiä jo kaksi pullollista ja tyrniglögiä yhden. Toinen odottaa kaapissa!

      Karvakorvat kiinnostavat kovasti, joten ehkä tuossa koitetaankin pyydystää yhtä?!?

      Poista
  3. No sitähän ei tiedä, liikkuuko joulukortit ennen joulua, jos niitä ei ole jo postittanut...
    Sulle sentään myytiin kaksi ruuvia, mutta ku ite kerran yritin ostaa kaupassa irtomyynnistä yhden valkosipulin, sanoi vaaka että liian kevyt, eikä tulostanut lappua. En voinu siis ostaa sitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä teen tollasissa valkosipulitapauksissa niin, että katon vaa'alta hinnan (jotkut näyttää grammat ja hinnan vaikkei tulostais kuittia) ja kerron sen sit kassalla.

      Poista
  4. Hieno kortti ja ihanat kisut! Leppoisaa isänpäivää ja sunnuntaita♥

    VastaaPoista
  5. Meillä ainakin ovat, olemmee liian laiskoja ollaksemme koiraihmisi ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana