Sivut


maanantai 10. joulukuuta 2018

Joko

olis taas aika uudelle gerbiilikuvalle?


Piilokuva


Ja tässä hiukkasen enemmän esillä.





Onpa ihanaa, kun tämä viikko on sellaista normaalia, rauhaisaa eloa. Ei juurikaan iltamenoja (ehkä yksi mukava konsertti lähikaupungissa), ei ylimääräisiä stressinaiheita kotona eikä töissä. Jopa ne tavanomaiset väistyvät hetkeksi: veronpalautukset tulevat ja äiti lupasi joulurahan myös♥. Nyt on meidän joulu turvattu. Lahjat on jo ostettu, Visa (perjantain tilipäivänä) nollattu, joulupäivän ateria suunniteltu ja valmistelut mukavalla mallilla muutenkin. 

Töissä voin keskittyä olennaiseen: kevään uutuuskirjat pitää tilata. Kotona myös, kuopukseen. Ennen kun sitten perjantaina lähtee isälleen ja ystävä taisi taas kutsua itsensä iltaa istumaan. Nyt pidän siiderit mahdollisimman kaukana koneesta. Tai taidan itse asiassa jättää ne kokonaan kauppaan.


***

Lopuksi vielä harvinaislaatuinen otos, jossa otukset ovat molemmat samassa kuvassa. Toki hieman epätarkka, koska varsin vikkeliä vipeltäjiä ovat kyllä. Aina jompikumpi liikkuu.





On ne valloittaneet meidän sydämet!

10 kommenttia:

  1. Ihania ovat :) Pupunkuviakin saa laittaa!
    Sullahan on joulustressi minimoitu nyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullahan suorastaan ei ole joulustressiä! Ihanaa!

      Pupusia ei ole tullut kuvattua viime aikoina kun niiden huoneessa ei ole valoa (ovi on aina auki, toki sinne tulee eteisen valo...) ja tää vuodenaika ei oikein anna armoa. Täytyykin jonkun juoksutuksen yhteydessä ottaa kamera esiin.

      Poista
  2. gerbilaarit <3!
    En ole vieläkään saanut erottua facen gerbilaariryhmästä. Kohta ajaudun johonkin gerbiilikurimukseen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun täytyy ehkä erota, koska olishan se vähän noloa jos lapset olis kasvanut gerbiileistä yli ja ohi mutta äiti ei ;-)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Hetkinen hetkinen, tällä kertaa koitin mielestäni kuvata paraatipuolta!?!

      Poista
  4. miten ison häkin pupu(t) tarvitsevat? juoksutetaanko joka päivä? nimim. jyrsijäkiinnostunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullaki oli pieni kiinnostus pupuihin (kun ne on niin söpöjä), mutta sitten luin kauhujuttuja joltain kanipalstalta. Kuvia puremista ja kuvailuja raivohulluista kaneista...

      Poista
    2. Marika: mä kaivelin sulle kuvan
      http://marjaananmaja.blogspot.com/2014/06/puuttuva-tappi.html
      eli puput asuu meillä ihan omassa huoneessa (!) ja niillä on aika isot häkit.

      Häkeissä ne ei vanhemmiten joudu olemaan lukittuna ollenkaan, koska eivat tee kujeita vaikka ovat koko ajan rautalanka-aidalla rajatussa omassa tilassaan. Sitten pari kertaa viikossa päästetään niitä muuallekin kämppään valvotusti.

      Poista
    3. RH: komppaan osittain, tosin meidän kanit ei oo raivohulluja eikä pure, mutta ne on supersottasia eläimiä. Vähään tyytyväisiä kyllä myös, ja söpöjä ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana