Sivut


torstai 4. lokakuuta 2018

Tiukkaa tekee

Ehkä se on päivityksistäkin - tai päivittämättömyydestä - vähän välittynyt, etten ole ollut viime aikoina aivan oma iloinen itseni. Jostain syystä tämä syksy ottaa nyt varsin koville. Sekä fyysisesti että henkisesti. Se ihmetyttää minua hieman, koska kesä oli mahtava ja akkujen pitäisi siltä osin olla ladatut. No, eivät ole. Kirkasvalolamppu tuli käyttöön ennätyksellisen aikaisin, jatkuvasti väsyttää ja vähän ahdistaakin. On ollut joitain takaiskuja ja hankaluuksia ja välillä on usko ja jaksu koetuksella.  Pitkittynyt raha-ahdinko vielä kertaa ahdistusta.

Voimakoru, Vernadan ihana Unelmoi. Usko. Taistele. Uskalla. koittaa valaa uskoa ja toivoa ja taistelutahtoa. Juuri nyt ei kauhean hyvällä menestyksellä.


Parempia kuvia täällä.



Ystävät ovat onneksi apuna, eikä sekään haittaa, että kuopus lähtee viikonlopuksi isälleen. On aika ottaa rauhallisesti taas. Voi olla, että täälläkin on hiljaisempaa. Jonkun hetken.

Olette silti rakkaita 💛!

12 kommenttia:

  1. Joskus se voi olla syksyn tulo, pimeys, jokin puutostila tai ihan mikä vaan, joka vetää matalapaineeseen. Hetken päästä suunta kuitenkin kääntyy ja olo helpottaa. Hengittele syvään, nauti kassin antimista ja halaile, jollei kuopusta niin itseäsi.

    Voimia, lämpöä ja lempeä sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shindossa halaillaan itseä ja se on kyllä ihanaa myös! Kuopusta halin kun se huomenna lähtee ja sitten hengittelen. Luen, nukun. Olen rauhassa.

      Ole säkin <3

      Poista
  2. Itse arvelen, että syksyn hektisyys (kaikki harrastuksen alkavat, työpaikalla on kiirettä jne) väsyttää ihan hurjasti ja siihen päälle sisäilmaongelmat..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo sun arvelusi on varmasti ihan oikea. Ja sitten vielä valon väheneminen ja kylmyys, hrrr. Koitetaan jaksaa!

      Poista
  3. Joskus elämä vain tuntuu niin äärettömän väsyttävältä vaikka kuinka kaiken pitäisi olla hyvin. Voimia syksyyn ja rauhallista ja mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3
      Niinhän se on!

      Sullekin ihanaa viikonloppua Sari!

      Poista
  4. Ei tarvi aina olla iloinen. Sitäpaitsi se tuntuu entistä mukavammalta sitten, kun se taas tulee! ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana