Sivut

sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Aika haipakkaa

Jotenkin kaksi viimeistä viikkoa on tosiaan ollut varsinaista matalalentoa. Kuopuksen normaalien treenien lisäksi on ollut muutama kokous, joiden kanssa on saanut vekslata lapsen kuskausta ja syömisiä. Ystävä onneksi auttaa tarvittaessa ja poikakin viihtyy pelikoneella jos vaan annan luvan. Kovin usein sitä ei vaan viitsisi käyttää lapsenvahtina.

Lisäksi on ollut pari kaksiosaista työpäivää, jotka sotkevat arkirytmiä tehokkaasti. Oli yhden luokan iltakirjasto ja toisen ala-asteemme lukudiplomijuhla, mutta molemmat olivat sen verran kivoja ja tärkeitä, että halusin ne normityöpäivän lisäksi hoitaa. 

Kun sekaan sulloo vielä kaksi iltavuoroa toisella viikolla ja muutaman futispelin (luojan kiitos omalla paikkakunnalla) ja kahviovuoron yhdessä niistä, niin a vot. Eilen oli myös koko kunnan  työntekijöiden yhteinen illanvietto, joka sattuneista syistä jäi minun osaltani aika lyhyeksi, vaikka oikein rentoa ja mukavaa olikin. 

Jostain kumman syystä tämä houkutti viikko sitten kirjakerhon alessa:


LiitutauluviikkokalenteriMutta jos nyt vaan olisi ja rauhoittuisi?

Ensi viikolla ei ole kuin yksi työkokous lähikaupungissa, oikomishoito ja parturi lapselle. Ja kevätjuhla. Ja kolmet treenit. Ja...

Ai niin, kun kesäloma alkaa, on taas oma sumplimisensa, koska alkulomasta lapsi ei ole pitkiä aikoja isällään.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No mä itekin tajusin - tuli vähän ironisesti sitten. Mutta khteen edellisviikkoon verrattuna on ihan tosi pientä se!

   Poista
 2. Samaa kuin RH naureskelin täällä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, miten välillä onkin tällaista? Mua ei naurata yhtään ;-)

   Poista
 3. No niin, josko nyt rauhoittuisi edes vähän... Tosi kiva tuo liitutaulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään siitä kans, eilen suunniteltiin viikon menu siihen ja mietin just, rupeenko kirjaamaan pelipäivät ja ajat kans, niin näkis esiteini, että annan mä sen pelata...

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana