Sivut


maanantai 19. helmikuuta 2018

Tuleeko tauti?

Sunnuntaina kun heräsin, oli kurkku varsin karhea. Troppasin ja loikoilin päivän olympialaisia seuraten, join teetä ja hunajaa ja toivoin parasta. Olen sairastellut äärimmäisen vähän, jopa mitättömän vähän siihen nähden, että elelen altistuneena suht normaalia elämää. 

Silloin, kun asuimme hometalossa, olin kipeä koko ajan. Flunssa, joka meni posionteloihin. Siitä toivuttua tuli usein heti uusi perään, ehkä keuhkoputkentulehduksen kera. Rasittavaa ja kuluttavaa. Sitten kun muutimme pois, alkoi elimistö toipua. Vielä saatoin saada taudin vierailtuani paikassa jossa ei ollut hyvä hengitellä. Lämpö nousi, pöpöt iskivät ja olin aika herkillä. Nykyään pystyn olemaan ja käymään melkein missä vaan ilman, että tulee sen kummempia seuraamuksia kuin hetkittäistä räkäisyyttä, käheyttä, aivosumua, palelua ja huonoa oloa. Ei mitään, mikä ei lähtisi levolla ja saunomisella seuraavaan tai viimeistään sitä seuraavaan päivään mennessä. 







Olen onnellinen, että näin on. Nykyisellään vastustuskyky on oikeasti varsin rautainen. Kuopus kyllä sairastelee, mutta minuun taudit iskevät suunnilleen kerran vuodessa jos sitäkään. Tällä kertaa vitamiiniöverit taisivat tehota. *kopkop*

Tänään vietän vielä vapaapäivää ja otan edelleen rauhallisesti!

8 kommenttia:

  1. Peukkuja sille ettei tauti tulis takas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edelleen tuntuu hyvältä 'kopkop' joten eiköhän se tällä kertaa saatu nitistettyä!

      Poista
  2. Toivottavasti taudit pysyisi poissa!Mukavaa alkanutta viikkoa❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan parasta, nyt ainakin ihan normaali olo. Sinne myös, mukavaa viikkoa❤

      Poista
  3. *kopkop* Itsekin troppaan kaiken varalta...

    VastaaPoista
  4. Noi meidän isot ihanat ipanat on vaan niin Parhaita.
    *kopkop*

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana