Sivut

tiistai 19. joulukuuta 2017

Joulumieli

Ei minulla mitään asiaa ole, mutta jotenkin teki mieli tulla ilmoittamaan, että on jo ihan joulumieli. Ruoka-asiat mietitty, torstaina pääsen kaupunkiin (ruoka- ja juoma)ostoksille ennen iltavuoroa. Lahjat on jo ostettu ja niitä on saatukin. Aika kiva! 

Joulukortteja tulee postissa vaikka itse olen aika laiska niitä lähettelemään. Ystävät ja puolitutut toivottelevat jouluja ja asiakkaat ovat muistaneet meitä töissä makeilla paketeilla.


Tonttujakin näkyyTyö- ja koulupäiviä on jäljellä enää kaksi, sitten on viisi päivää lomaa. Niistä kaksi on "jouluaattoja", sekä perjantai - kuopuksen kanssa - että sunnuntai, sitten virallisesti esikoisen ja muun Suomen kera. Teen joulun ja uudenvuoden välipäivät (sen kolme päivää, ke-pe) töitä ja sitten on ihan oikea loma. Uudesta vuodesta loppiaiseen. Kuopus tulee silloin kotiin ja koulu alkaa sitten vasta loppiaisen jälkeen. 

Pikku hiljaa laskeudumme jouluun ja lomailemaan. Tietääkö se blogihiljaisuutta vai villiä postaustahtia, sitä ei vielä tiedä kukaan. Fiiliksen mukaan mennään, kaikessa. Ihan rauhassa.

Rauhaisaa joulun odotusta teillekin!

14 kommenttia:

 1. Ihana lukea hyvästä joulumielestä! Teille tulee taatusti hyvä joulu!

  VastaaPoista
 2. Kiitos samoin ja pidä tuo fiilis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se onnistu, niin ihanat apu- ja tukijoukot mulla on ♥

   Poista
 3. Oikein leppoisaa joulun odotusta ja voimia näille parille viimeiselle päiville ennen joulua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, voimiakin tarvitaan ♥

   Ja leppoisia aikoja sinne Tundralle myös!

   Poista
 4. Kuulostaa mukavalta:) Ihanaa joulunodottelua ja Mukavaa jouluviikkoa♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana