Sivut


lauantai 25. marraskuuta 2017

Viikonloppuna

voi käydä muka pikapikaa marketissa heti töiden jälkeen. En ymmärrä, miten minä, shoppailua vihaava rahaton äiti, jouduin siitä sitten vielä kaupunkiin ja juuri Mustana Perjantaina. Kuopuksen vika. Syytän sitä. No, löysimme hurjalla alella juuri sen mitä etsimme ja tarvitsimme. Kannatti, kaikesta kamaluudesta huolimatta: ihmisiä oli liikkeellä liikaa, parkkiaika loppui kerran ja talvitakki päällä oli hiki

illan voikin sitten ottaa ihan rauhallisesti vaikka meditoiden, tirsk

saa herätä myöhään ja lojua sohvalla senkin jälkeen vaikka kuinka pitkään

voi käydä aamukahvilla kello 11 kirpparilla ja sitten tehdä palapeliä kun kuopus halusi katsoa uudelleen Nälkäpelin 

levätä ja sitten katsoa itse viikolla väliin jääneen Australian MasterChef jakson sillä aikaa kun kuopus oli lähikaupungissa katsomassa peliä

ehtii myös pistäytyä ex tempore ystävän luona samaisen matsin aikana

täytyy tietysti myös saunoa ja sen jälkeen pukeutua jumpsuiteihin. Me olemme niin edelläkävijöitä, jos nyt Amerikoissa suurin hitti on famjam, niin me olemme jo vuosia leikkineet isoa pahaa porsasta ja pientä kilttiä sutta oloasuissamme.


Kuva on surkea,
mutta siinä ne molemmat ovat!


Mitähän sitä sunnuntaina keksisi, suunnitelmia ei ole ja se on kyllä ihan parasta!

15 kommenttia:

  1. Hienoa että löytyi juuri se mitä etsitte! Viikonloppu vapaat on kivoja ja paljon hauskaa puuhasteltavaa:) Nuo jumppikset on ihania♥ Hauskaa päivää♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään taitaa sitten vastapainoksi olla ihan vaan rauhallinen kotipäivä. Kuopus tuolla lukee (no, se odottaa lupaa mennä pelaamaan pleikalla kavereiden kanssa ... ;-) ja mulla on tarkoitus vähän tehdä kotihommia ja sitten vaan palapeliä ja lukea.

      Sinne myös, suloista sunnuntaita♥!

      Poista
  2. No hyvä, että löysitte alepäivänä sen mille oli tarve. En itsekään tykkää suurista ihmismassoista kaupoissa, enkä siitä taustamusasta -vaikka muuten musiikista pidänkin. Mutta onhan se hyvä, että kohdalle joskus todellakin osuu alennuspäivä ja saa edullisemmin sen mitä tulee :)

    Tämä viikonloppu tuli todellakin tarpeeseen. Päätin eilen olla tekemättä mitään, koska koko viikko on menty tukka putkella johonkin suuntaan. Suunnissa on ollut kivaa tekemistä, muttei tämänikäinen enää jaksa riekkua joka ilta, heh heh. Kävin kuitenkin ulkona, kun siippa sanoi, että vain lauantaina paistaa aurinko. Nyt täällä sateleekin lunta... aika vetistä sellaista.

    Mulle tuo linkki ei auennut, mutta onkohan kyseessä se muotivillitys jenkeissä, jossa koko perheellä on samanlaiset jouluasut (pyjamat), joilla voi mennä kyläänkin. Hihittelin eilen miesten kanssa ja yritin löytää meille sopivan yhtenäistä kokopukua. Vielä pitää selailla nettitarjontaa, miehet eivät ole olleet suostuvaisia kuin sellaiseen vihreään joulukuusipukuun ;-)

    Palapelin teko on tosi rentouttavaa, taidan suositella sitä itselleni. Oikein ihanaa sunnuntaita sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihnoan kaupoissa käymistä kans, mutta nyt oli kyllä ihan hyvä kokemus kun löydettiin mitä tarvittiin ja kuopus sai tosi hyvää palvelua. Mä jopa pystyin jättämään sen myyjän kanssa hoitamaan sovittelua sillä aikaa kun kävin lisäämässä parkkirahaa - jotkut myyjäthän ohittaa lapsen ja tekee kauppaa äitin kanssa. Ei tämä. Pitäis kyllä ihan laittaa palautetta kauppaan superhyvästä ja kiireettömästä palvelusta vaikka hässäkkäpäivä olikin!

      Kyse on just niistä perhepyjamista ja mä kuolen nauruun pelkästä ajatuksesta, että saisin esikoisen ja kuopuksen pukeutumaan johonkin sellaiseen. Mulle se ei tuottaisi pienintäkään ongelmaa ;-)

      Mäkin suosittelen sulle palapelintekoa, on meditatiivista ja rauhoittavaa hommaa. Suloista sunnintaita sinnekin <3

      Poista
  3. Kyllä alet on ihan paikallaan sillon, kun saa edullisesti sitä mitä tarttee!
    Mieki ostin onesien Lidlistä, mutta nyt kun aloitin tuon lääkityksen, mulla ei enää olekaan kylmä. Esikoinen pitää sitä sitten, vaikka se on sille iso ja se näyttää joltain muumikirjan hahmolta siinä ♥

    Ihanaa sunnuntaita sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää että Lidlissäkin välillä on, mun alkaa jo olla niin kauhtunut ja vähän reikäinenkin, että jossain vaiheessa on ostettava uusi. Kiva, että sun onesielle löytyi käyttäjä - ja mä en kyllä tiedä ketään, joka olisi siinä vaatteessa edukseen, kaikki näyttää joltain satuhahmoilta niissä.

      Sinne kans, suloista sunnuntaita ♥

      Poista
  4. *tirsk* Mä en ikinä saisi AM lähtemään ovesta ulos pyjamassa - tai oikeastaan edes pukemaan päälleen pyjamaa. (Ajatelkaa 184 cm ja 140 kg, kalju, mutta vajaa 15 cm harmaata partaa...) Sillä on t-paita, sortsit ja villasukat :)
    Itsehän pidän pyjamapäiviä aina kun mahdollista ja omistan perinteisiä ruudullisia flanellipyjamia - tai ainakin housuja - useammatkin.

    Talvessa on se hyvä puoli, kun voi ulos lähtiessään vetää pipon päähän: bad hair dayt on historiaa - naisethan voi pitää pipoa sisälläkin :)
    Kotioloissa se pyjama ja villasukat, ja lyhyen tukan voi kesyttää huivilla/putkihuivilla (kuten nyt), jos ei jaksa tehdä sille mitään.
    Muutoin voi pesiytyä sohvan nurkkaan glögi-/kaakao-/teemukin ja kirjan tai käsityön tai elokuvan kanssa.
    Sori, mä vähän lipesin kai aiheesta :D

    Ihanaa sunnuntaita kaikille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et sä livennyt, sä vaan laajensit sitä ♥ . Mäkin sanoisin tirsk, jos näkisin AM:n tuollaisessa asussa, ainakin, jos yhtään oikein onnistuin kuvittelemaan sun kuvailun perusteella.

      Oltais mekin poikien kanssa aika näky jos jotkut tuollaiset puettais päällemme, majakka ja perävaunu ja sitten vielä se pieni hintelä perässä ;-)

      Suloista sunnuntaita sinnekin!

      Poista
  5. Hmm.. eikös tuo toinen ole possupuku vai tekeekö mun kaihoisa mieleni tepposet? :D
    Luin Birgitan blogissa noista famjameista ja täytyy sanoa että okei, ehkä ihan hyvä idea mutta....no, jokainen tehköön miten haluaa mutta todennäköisesti (jos ois kenen kanssa noita käyttäis) jättäisin väliin.

    Mites joulu tai paremminkin vapaat, onko ankaraa rutistusta viime päiviin asti vai pääseekö joulua viettämään hyvissä ajoin?
    Mä olen ihan pihalla näistä systeemeistä, en edes tiedä kuinka muksujen kouluissa joululomat alkaa - ne lienee lyhyemmät nykyään kun on syys - ja muita lomia vai olenko väärässä?

    Leppoisaa ehtoota ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuule kyllä sun vanhat silmäsi ihan oikein näkevät, possupukuhanse siinä! Ja kuopus on sittemmin saanut "susipuvun". Mäkin luulen, että näissä kulkee se raja.

      Mulla on edelleen se lyhennetty työviikko joten ankarasta rutistuksesta ei ehkä kehtaa puhua, mutta on tässä yhtä sun toista ennen kun lomailemaan päästään. Kuopus lähtee isälleen jouluksi joten vietetään taas ennakkoon 22.päivä. Esikoinen taasen asuu jo omillaan (muutti elokuussa lähikaupunkiin opiskelemaan matemaattisia aineita) mutta tulee oikeaksi jouluksi kyllä kotiin. JOten odotan kyllä jo innolla "molempia jouluja" ja etenkin vapaita.

      Sinne samoin, suloista sunnuntaita ♥ !

      Poista
    2. ♥ Possupuku
      No kyllä se lyhennettykin on ihan ankaraa rutistusta siinä missä muutkin joten eipäs vähätellä!
      Hittolainen sentään, vai on esikoinen muuttanut..no, kuopus saa sitten sitäkin enemmän hellyyttä ja kaikenlaista kivaa (mikä on ihan oikein) :)
      Niin se aika vaan menee eteenpäin, itteenikin hirvittää kattella kun systereitten mukuloiden omat kakarat ovat jo rippikouluiässä ja enemmänkin, yks on jo täysikäinen ja toiset tulee vauhdilla perässä...jotenkin sitä tuntuu näinä hetkinä että elämä ei ole reilu, tosi kurjaa kun täällä saa olla vain laina-ajalla joka sekin on suht lyhyt ja tästä johtuu se - ainakin omalla kohdallani - että toisinaan tuntee syntyneensä ihan väärällä vuosisadalla koska kaikki hienot jutut ovat edessäpäin! Toisin sanoen ihminen ei ole koskaan tyytyväinen siihen mitä sillä on.

      Jaksamista ja kevyitä polkuja tälle viikolle!

      Poista
    3. Kiitos Paimen, kevyitä polkuja nyt tarvitaan, on vähän raskaita aikoja <3

      Poista
  6. Mulla on vissiin joku vika, kun en osaa pyjamia käyttää. Ihan tavan yöpaidalla hilppasen kissa heloista roikkuen :P (Tosin en osaa päivällä olla yöpuvussakaan, mulla on vanhat kulahtaneet kotifarkut joissa asun.)

    Mukava viikonloppu oli lienee teilläkin? Meillä se sujui aika perinteisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli joo, rento ja mukava!

      Kukin tyylillään, yöasulla tai ilman, mutta farkut kotiasuna - hmm, hassu ;-) Yöllä sen sijaan ei voi olla mitään päällä!

      Poista
  7. Onpas jäänyt paljon lukematta kun olin sairaana ja sitten on ollut töissä kiirettä. Nyt olen saanut kotiinkin oman koneen, joten pääsen katsomaan näitä viestejä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana