Sivut

torstai 23. helmikuuta 2017

Loma!

Ihanaa, nyt alkoi reilun viikon loma! Ja ihan oikea sellainen: olemme esikoisen kanssa kaksin, joten eipä tässä tarvitse huolehtia oikeastaan kuin itsestään.
Tänään eksyin töiden jälkeen ystävälle. Kohta on sauna. Huomenna hieronta. Lauantaina on luvassa akkojen reissu, hotelliyö ja keikka. Kotiin palattuani aion vaan olla, lukea - kirjoja on hamstrattu - ja tehdä mitä mieli tekee. 

Toipua vähän, on ollut altistuksellisesti hankala viikko. Paljon töitä, yllättäviä tuoksualtistuksia, Kaurismäen Toivon tuolla puolen leffa paikassa jossa saan oireita, (mutta se oli sen arvoinen, rakastin sitä)!

No on minulla yksi pieni homma joka on pakko ensi viikolla käydä työmaalla hoitamassa: tilastot sattuvat erääntymään juuri ensi perjantaina enkä täksi illaksi vielä saanut kaikkea tarvittavia tietoja kunnan tilinpäätöksestä. Se on tunteroisen homma, enköhän minä sen kestä vaikka vähän toki ketuttaakin!

14 kommenttia:

 1. Hyvää lomaa - nauti olostasi <3

  VastaaPoista
 2. Hyvää lomaa! Minä aloitin lomailun eilen illalla ja busseilin saman tien tänne Turkuun, jossa viivyn ensi viikon lauantaihin saakka. Rentoilua siis luvassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulla on luvassa varsin mukavaa aikaa myös! Nautitaan!

   Poista
 3. Vietä yhtä hulvaton loma, kuin on asetelmalla ilme :)

  VastaaPoista
 4. Ihan huippua. Tee lomasta sun näköinen, oli se sitten mitä tahansa. Ja yksi yllätys itselle pitää kanssa loman aikana hoitaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyksiä on kyllä tässä jo ollut ja ehkä vielä luvassakin ;-)

   Kiitos Helmi <3

   Poista
 5. Oikein nautinnollista lomaa. Sitä pientä keikkaa lukuunottamatta tee vain kaikkea sellaista mikä tuntuu tosi hyvältä :) Miksi tyytyisit vähempään =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sähän sen sanoit ;-)

   Kiitos Birgitta, katsotaan, minne tuulet kuljettaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana