Sivut

sunnuntai 22. tammikuuta 2017

Vuosi -85 - ei kun 2016

Nappasin suloisen sunnuntain viihdykkeeksi Susannan työhuoneelta haasteen koskien mennyttä vuotta. 

1. Mitä unelmia toteutit 2016?

Jaa-a, kävin Kreikassa kesällä. Jos olis rahaa niin kuin on mieli, kävisimme siellä varmasti kerran vuodessa. Seuraavan kerran toivon pääseväni viimeistään kun täytän viisikymmentä. Ehkä silloin kahdestaan ystävän kanssa ilman poikia?


2. Mitä opit?

Opin suhtautumaan vastoinkäymisiin vielä entistäkin lungimmin. Se on se tyyneysrukous: opettele erottamaan toisistaan ne asiat, joita voit muuttaa ja joille et voi mitään. 


3. Mitä murehdit?

No, murehdinhan minä silti vielä välillä terveystilannettamme, sitä, miten tämä altistus vaikuttaa poikiin ja minuunkin, loppuelämäämme. Samoin taloudellinen tilanteemme huolettaa, totta kai, vaikka koitan opetella elämään sen asian kanssa ja huolehtia mahdollisimman vähän.


4. Mistä nautit?

Minä nautin ihan yksinkertaisesta toimivasta arjesta. Siitä, että poikien kanssa sujuu, meillä on hauskaa, molemmista on kasvamassa mainioita tyyppejä, hyväkäytöksisiä, huumorintajuisia, pärjääviä. 

Sitten nautin rauhallisesta omasta ajasta, lukemisesta, oleskelusta, ystävistä. Hyvästä ruoasta, viinistä ja sen sellaisesta luksuksesta aina välillä.

5. Mitä haaveita on vuodelle 2017?

Ne samat vanhat kierrätyshaaveet: että saisimme terveen puhtaan Oman Majan ja rahamme riittäisivät sitten ehkä vähän paremmin. 


6. Tuliko elämääsi uusia ihmisiä?

Kuopuksen koulunvaihdon myötä tuli uusien kaverien vanhempia, joista ainakin yhdestä saatan vielä saada ihan ystävänkin.


7. Mitä halusit, mutta et saanut?

No sitä Majaa...


8. Mitä halusit ja sait?

Leppoisaa ja rauhallista elämää ja sitä kyllä olen saanut.


9. Mikä oli suurin pettymyksesi?

Ihan ehdottomasti kuopuksen altistuminen ja koulun vaihto, vaikka se onkin loppujen lopuksi sujunut oikein hyvin.


10. Kenen käytös pöyristytti sinua eniten?

Tämä on helppo: Trumpin. 


Nappaa jos nappaa!

4 kommenttia:

 1. Ihailen ihmisten kykyä summata joku kulunut vuosi tai muu ajanjakso... itse en edes muista kuin hajanaisia tapahtumia sieltä täältä, ja osa niistäkin tarkemmin ajateltuna on tapahtunut jo kauemmin aikaa sitten. Eletty elämä karkaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se karkaa multakin, mutta ehkä just siks koitan välillä vähän miettiä taaksekin päin. Vuodet on niin samankaltaisia kun arjessa ei paljoa tapahdu. Mennyt vuosi toki poikkesi vähän, kun oli koulunvaihto ja esikoisen täysi-ikäistyminen...

   Poista
 2. Kaiken kaikkiaan sinulla on ollut ihan mukava vuosi tuo viime vuosi, kun kaikki yhteen laskee. Toivotaan, että tämä menee samalla tavalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siltä mustakin tuntuu, vaikka olihan siinä kaikenlaista kun tarkemmin ajattelee - mutta eipä ajatella ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana