Sivut

lauantai 21. tammikuuta 2017

Leppoisa lauantai

Käväisin juuri tuttavapariskunnan luona päiväkahvilla. Vein heille kimpun tulppaaneja - kohtahan on kevät, eikös olekin? - ja ostin toisen itsellenikin. Kummasti piristi mieltä, sekä vierailu että kukat. Kuvassa näkyvä joulukortti oli puutteellisen osoitteen vuoksi seikkaillut ties missä ja löysi perille eilen. Tosin tarrassa oli ilmaistu, että "Osoite selvitetty postissa 17.12.2016". Missähän lie pyörinyt sitten tämän kuukauden?
Eilenkin oli mukava päivä. Kävimme äitini ja hänen miehensä kanssa lähikaupungissa syömässä. Ruoka oli hyvää ja seura myös. Samalla sain hoidettua muutaman kaupunkiasian. Esikoinen oli kuskina ja olipas ihanaa, kun ei tarvinut ajaa kaupungissa, pysäköidä parkkitaloon (vihaan molempia ja nyt sen kaiken hoiti joku muu) ja lisäksi saatoin ottaa lasillisen pari lasillista viiniä ruoan kanssa. Hetkeksi hyvästi tipaton tammikuu... Mennen tullen istuin rauhallisin mielin kyydissä, tuntuu, että esikoisella on homma hyvin hanskassa. Hyvä liikenteenlukukyky, rauhallinen ajotapa ja maltillinen vauhti. Aika mainiota!

Nyt on tarkoitus vaan olla. Illalla ehkä pistäydymme jälkilämmöillä kuntamme rantasaunassa, ystävä on sen varannut ja heidän jälkeensä ei ole ketään muita menossa. Jos saan esikoisen innostumaan, menemme. Huomenna tulee kuopus ja sitä ennen lueskelen ja rentoudun ennen uuden viikon alkua. Jotenkin tämä viikko oli täynnä erilaistä sälää ja kohellusta. Jospa ensi viikko olisi vähän rauhallisempi?

***

Lukaisin Jyrki Lehtolan kirjoituksen autoverouudistuksesta. Kolme viimeistä kappaletta ovat täyttä timanttia ja ihan viimeisen virkkeen kohdalla pääsi röhönauru. Suosittelen!

4 kommenttia:

 1. Kiitti kolumnilinkistä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä melkein kävin laittamassa sen sun blogiinkin, mutta sä onneks löysit sen täältäkin ;-)

   Poista
 2. Kyllä nyt on aika lennokkaita ideoita ilmassa. Olen miettinyt miten keskusta-alueen mahtaa käydä, kun yksikään tavarantoimittaja ei pääse perille. Kuljettaako ne kippikärryillä ja rullakoilla ruuat/tavarat ravintoloihin, kauppoihin ja työpaikoille...

  Leppoisan lauantain perään sopii hyvin suloinen sunnuntai, joten nautitaan tästä päivästä. Minä jopa lähden hetkeksi autoilemaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suloinen sunnuntai, totta totisesti!

   Ajele varovasti ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana