Sivut

torstai 24. marraskuuta 2016

Kiireinen viikko

On ollut vähän kaikenlaista. Pari kokousta, toinen yhdistyksen ja toinen työn puolesta. Meilläkin juhlitaan ensi vuonna Suomi 100 -teemalla. Eilen kuopuksella oli päivällä arviointikeskustelu ja vielä toisen kerran piti reissata samaan suuntaan, kun oli peli-ilta uuden koulun kavereiden kanssa. Jotenkin minä päästin sielläkin suustani, että voin joskus tulla pitämään kahviota ja vahtimaan lapsia. Ystävä epäili, että yhteistökärpänen on puraissut. 

Ennen peli-iltaa ajoimme marketeille, kun kuopuksen ainoisiin sopiviin verkkareihin oli ilmestynyt polveen reikä. Muistelin edellisreissulta nähneeni jonkun hyvän tarjouksen siellä. Mitään vaatteita en enää uskalla ostaa ilman, että sankari itse on mukana, joten lähdimme yhdessä. Löysimme kahdet Karhun verkkarit yhteensä 16€. Samalla hoidin pikapikaa viikonlopun ruokaostoksia. Ei hullumpi reissu.

Tänään menen iltavuoroon ja palkitsen itseni ennen sitä huoltoaseman ruhtinaallisella salaattipöydällä. Ateria on ilmainen, kun olemme äitini kanssa keränneet leimoja passiin. He käyvät välillä iltavuoroni aikana poikien kanssa pizzeriassa ja välillä tuolla napsimassa minulle leimoja. Tänään en heitä hoitoavuski tarvinut, koska kuopus lähtee isälleen. Hän tulee koulusta työpaikalleni, minä syötän hänet ja pakataan reppu, ja poika hipsii itse bussipysäkille. Minä puolestani taidan pyörähtää vielä huomennakin pikaisesti töissä, koska viime viikolla jäi monta työpäivää välistä ja tuli paljon miinuksia, kun olin kuopuksen kanssa kotosalla angiinan vuoksi. Nyt on viimeinenkin antibiootti syöty ja reipas poika taas.

Mutta aion minä levätäkin. Ja nauttia, kun huomenna tulee lapsilisä!

2 kommenttia:

  1. Ai teilläkin on jo saavutettu ikä, ettei voi ostaa mitään lapselle jos se ei oo mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on, ja tän nuoremman kans paljon aikasemmin kun edellisen ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana