Sivut

perjantai 25. marraskuuta 2016

Kaikki järjestyy?

Aina ei ihan tunnu siltä.

Auton takarenkaasta nousi sankka savu. Ihana luottokorjaajani tosin sanoi, että (jarru?)vika on pieni ja korjattavissa vissiin jo heti huomenna.

Elatustuen uudelleenlaskenta saa taas turhauttavia sävyjä. Äh. Onneksi en vielä ole menettänyt yöuniani. Ehkä alan jo tottua tähän?

Hektinen ja hieman pidempi työviikko sai olon aika kaameaksi. Viikonloppu menee levätessä, mutta niinhän se on kai tarkoituskin.Tämä tuli yhdeltä teistä, kiitos <3On tässä positiivistakin: kävin lyhyen työpäivän päätteeksi tänään joulunavajaisissa kirpputorillamme, söin ihanaa kaurasta tehtyä joulupuuroa ja voitin bingossa. Jee!

Ystävä kävi kahvilla ja sain vuodattaa kaikki murheet. Hän myös ajeli perässäni korjaamolle ja toi minut takaisin kotiin, kun Pösö jäi sinne.

Sitä paitsi luettavana on vetävä dekkari eikä mitään tarvitse pakosta tehdä. Esikoinen oli käynyt kavereiden kanssa pizzalla, joten ruokahuoltokin hoitui helposti.Nautitaan viikonlopusta!

4 kommenttia:

 1. Nautitaan! Mullakin on lapsivapaa, paitsi tuota yhtä isoa lasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitetaan nauttia, kaikesta huolimatta <3

   Poista
 2. Asiat järjestyvät, aina eivät siten kun itse mielessään ajattelee. Kaikesta kuitenkin selvitään jollain tavalla. Toivotaan siis parasta :)

  Onneksi on ystäviä ja nyt viikonloppu aikaa levätä. Molemmat on erittäin tarpeellisia, lohtua, naurua, apua ja lepoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just noita on tänä viikonloppuna tarjolla - ja sitä epätodennäköistäkin, josta sun blogissa kirjoitin: sosiaalista elämää ;-)

   Kiitos Birgitta <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana