Sivut

perjantai 30. syyskuuta 2016

Syyssää

Keskiviikkoiltana kun ajelimme kuopuksen kanssa kotiin, oli pimeää, märkää ja tuulista. Lehdet lentelivät ja oli syksyinen sää. Sama on jatkunut nyt muutaman päivän, osa puista on riisuutunut ja ulkona alkaa todellakin olla syksy. Nyt on juuri se aika kun käperrytään vällyn alle villasukat jalassa lueskelemaan, sytytetään kynttilät ja siirrytään punaviiniin. Kesäkukat ovat jo vaihtuneet syksyisimpiin. 

Nyt on viikonloppu ja tarkoitus on vain levätä. Kuopus on isällään ja esikoinen nyt menee tuossa ihan omia aikojaan. Ehkä käväisemme hiekkakuopalla kokeilemassa miten meidän auto liikkuu (siis esikoinen kokeilisi) tai sitten emme. Suurempia suunnitelmia ei ole ja se on hyvä. Ystävä istahtaa illaksi seuraani ja taitaa sitä punaviiniäkin ollla tarjolla. Minä otin sienipiirakan pakkasesta sulamaan. Sitä ennen luen dekkaria ja otan taatusti myös torkut. Juhlaa.

Ihanaa viikonvaihdetta teillekin!

6 kommenttia:

 1. Me oltiin kirjamessuilla kuutisen tuntia ja ilta taidetaan vaan olla ja löhöiillä, jollei sitten myöhemmin illalla eksytä lähipubiin. (Viikonloppua vietämme Turussa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvelinkin, että kyse ei ole eräästä minunkin tietämästäni "lähipubista", hrr... ;-)

   Nautitte varmaan kirjamessuista! Mulle ne muistuttaa liikaa työtä joten olen jättänyt ne kokonaan väliin jo useampanakin vuonna.

   Poista
  2. Juu, ei kiitos sinne pubiin! Kerran käytiin terassilla vanhassa paikassa ja se riittää...

   Poista
  3. No ihan sama kokemus mulla! Joskus markkinoiden aikaan olen siellä käynyt, mutta viimeisestä käynnistä lienee jo parikin vuotta.

   Poista
 2. Uuh, päähän sattuu ajatuskin punaviinistä. Ei taida olla edes siideriä kaapissa, vaikka nyt verenluovutuksen jälkeen pitäs kovasti juoda...

  Mutta kynttilöitä on nyt kiva poltella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkottaakohan ne verenluovutuksen jälkeisellä juomisella kuitenkin alkoholittomia juonia ;-) ?

   No, join mäkin hieronnan jälkeen pari siideriä ennen kun mietin sen tarkemmin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana