Sivut


torstai 9. kesäkuuta 2016

Aina on aihetta juhlaan

keskellä viikkoakin, näemmä, näin kesällä!

Ystävä laittoi heti aamusta eilen viestiä, että hän on kesäleski. Minä tartuin tilaisuuteen ja ehdotin yhteistä iltaa. Kun vielä tänään on vapaata töistä (nämä kaksi viikkoa kuopuksen kesäloman alusta ovat vähän sellaisia teen-en tee-teen töitä -tyyppisiä) päädyimme siihen, että voisimme tyhjentää ystävän nurkissa lojuneen skumpan. 



Kuva on viime kesältä.
Silloinkin oli vissiin aihetta juhlaan!
(No oli oli, muistaakseni juhlittiin minun syntymäpäiviä.)



Kaivoin pakkasesta tuorepastan ja loihdin sen kanssa kastikkeen, joka on niin helppo ja herkullinen, että on pakko jakaa se kanssanne. Pilkotaan sipuli ja kaltataan tomaatit kiehuvassa vedessä. Heitetään peräjälkeen pannulle. Kun ovat kuullottuneet (sipulit) ja muussaantuneet (tomaatit), sekoitetaan joukon jatkoksi piparjuurituorejuusto ja maustetaan suolalla ja pippurilla. Ihan viimeisenä kaivellaan avocadosta lusikalla sattumia joukoon, mutta näitä ei enää kuumenneta. Nautitaan pastan ja hyvän ystävän seurassa. Nam!

Niin, sitten vielä luin, että on Parhaiden ystävien päivä. Joten siinäpä se kattaus aika lailla alkoikin olla.

Kröhöm, aina on syytä juhlaan, vai miten se meni?

6 kommenttia:

  1. Kastike vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta eli jonakin päivänä laitan miehen tekemään tuorepastaa ja teen itse tuon kastikkeen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä työjako, sä pääset tosi helpolla ;-)

      Poista
    2. Siihen on hyvä syy: en ole perehtynyt tuorepastan tekemiseen... :)

      Poista
    3. Meillä on esikoisen kanssa sama työnjako!

      Poista
  2. Mihis mun kommentti hukkui? Ei siinä pitäny olla sensuroitavaakaan :) toisaalta eipä juuri mitään muutakaan...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana