Sivut

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

12 asiaa

joita et tiennyt minusta. Ehkä. Nappasin haasteen Helmiltä.

1. Olen tavannut kolme teistä ihanista lukijoistani ja lisää on - toivottavasti - tulossa. Nimittäin kaikkien kanssa on ollut heti todella helppo ja vaivaton olla. Ihan kuin olisimme oikeasti tunteneet toisemme jo pidemmän aikaa. Aika mahtavaa!

2. Olen painanut pahimmillani 47 kiloa erään koville ottaneen eron jälkeen. En ole kovin pitkä, mutta se oli aivan liian vähän. Sittemmin tilanne on korjaantunut korkojen kanssa. 

3. En saa kunnon krapulaa, en sitten millään. Yritetty on, uskokaa pois.

4. Kuorsaan. Aikanaan kuopuksen isän kanssa asuessani koitin käyttää joitain itsehoitolääkkeitä asiaa auttaakseni. Aptekissa annoin ymmärtää, että haen lääkkeitä miehelle. Nyttemmin olen opettanut kuopukselle "taikasanat" Käänny kyljellesi, joita käyttääkin toisinaan, kun sattuu heräämään. Näin pärjäämme oikein hyvin samassa huoneessa.

5. Salattu muusikkomenneisyyteni. Olen seurustellut nuorena yhden nykyään aika lailla tunnetun muusikon ja myös yhden arvostetun miksaajan kanssa. Myös kuopuksen isä soittaa, ei tosin ihan ammatikseen.

6. Olen kerran rakastellut niin, että sängyn/sohvan alla oli hi-hat symbaalit ja loppuvaiheessa rupesi kuulumaan melkoinen ...ööö... fanfaari. Nauruksihan se meni.

7. Olen liftannut Jukka-palmun kanssa Helsingistä Ouluun.
8. Olen tuntenut molempien poikien hedelmöittymisen. Velho tunne!

9. En itsekään tiennyt, että osaan edelleen kärrynpyörän. Näytin vast ikään kuopukselle. 

10. Kirjoitin pitkästä matematiikasta Magnan (aikana, jolloin exemioita ei tunnettu).

11. Gradusta taas sain vain B:n, koska se piti vaan saada nopeasti valmiiksi, että saatoin hakea nykyistä työpaikkaani. Välillä se nolottaa.

12. En ymmärrä pakonomaista treffailua ja parinhakua. Olen sillä lailla säälittävä hölmö, että uskon sen onnen tulevan jos on tullakseen. Ja tässä odotellessa minulla on oikein rattoisaa omassa, poikien, ystävieni ja teidän seurassa.

Olipas muuten vaikeaa, olen vissiin kertonut neljässä ja puolessa vuodessa aika paljon itsestäni...

8 kommenttia:

 1. Olipas hauska lukea tätä aamun aloituksena. Symbaalifanfaari sai nauramaan ääneen ja kärrynpyörä miettimään, etten itse ole uskaltanut tehdä edes kuperkeikkaa vuosikausiin.

  Minäkään en saanut nuorena krapulaa. Nyt myöhemmin alkoholia kuluu niin harvoin ja niin vähän, ettei krapulaa tule sen vuoksi. Mutta silloin kun lapsi oli vuoden ikäinen, olin ollut miehen kanssa juhlimassa työpaikan kekkereissä, aamulla makasin olohuoneen lattialla kauheassa päänsäryssä ja vapinassa. Poika istui vieressäni ja "hakkasi" minua puukauhalla ja minä mietin, että olen tämän kaiken puukauhapaukuttelun ansainnut, heh heh. Sen jälkeen ei ole tullut samanlaista olotilaa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No symbaalifanfaari nauratti kyllä aikanaan aikalailla asianosaisiakin , tilannekomiikka on aina iskenyt minuun ;-) Mitä kärrynpyörään tulee,niin yllätin kyllä itse itsekinkin, kuopuksesta nyt puhumattakaan.

   Kauhalla päähän, ai kauheaa ;-)

   Poista
 2. Symbaalihomma sai minut käkättämään täällä ääneen :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana