Sivut

torstai 12. toukokuuta 2016

Lisää synttärihulinaa

Synttärit on onnellisesti takana päin. Olin omasta mielestäni todella todella ovela: kun olin syöttänyt lapset sokerihepuliin, ajoin ne lähikentälle pelaamaan jalkapalloa. Meidän piha kävi nopeasti pieneksi kuudelle nopealle kaverille. Kuopuksen oma maali ei ennättänyt tulla, mikä tässä kohtaa oli ehkä onnikin. Lisäksi mittailimme tulosteesta, jonka synttäriaamuna kirjekuoressa varsinaisen lahjan sijasta annoin, että olin ostanut vähän vaatimattoman kokoisen värkin. Soitin sitten firmaan ja peruin tilaukseni, koska olivat luvanneet tuotteen tulevan viimeistään 11.5. eikä se tullut. Tilasin toisaalta - varmistin chatillä että heillä varmasti on maalia varastossa - ja isomman. Nyt pitäisi olla kokoa ja näköä. No, oli sillä hintaakin sitten vastaavasti enemmän, mutta onpahan kerralla mieleinen. 

Synttärit menivät siis kaiken kaikkiaan hyvin ja lahjat olivat mieluisia. Kuopus oli toivonut niitä jalkapallokortteja, mutta olivat loppuneet R-kioskiltamme. Yksi äiti oli hätäpäissään sen sijaan ostanut raaputusarvan ja arvatkaapa mitä? Täyden kympin poika voitti viisikymmentä euroa! Saa nyt tilattua näppäimistön jota on pitkään havitellut. Piti kiittää äitiä ihan halaamalla!

Niin, ja se kakku. Värkkäsimme yhdessä kuopuksen kanssa futiskentän, ja täytyy sanoa, että kun tuota kauempaa katsoi, oli se varsin vaikuttava näky. Hyvin teki kauppansakin, kun oli mokkapalapohja. Ne ruukaavat maistua liki kaikille lapsille paremmin kuin vaikkapa kermakakku. 


Seuraavan kerran sitten vuoden päästä!

8 kommenttia:

 1. Hyviä ideoita, mokkapalapohja ja kentälleajo ja muut. Ja hitsin hyvä tuuri arvalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä onnistuneet synttärit kaiken kaikkiaan! Ja tuo voitto kruunasi kaiken!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, mustakin siitä tuli aika makee. (Oli sellanen valmis koristepaketti, mutta silti...)

   Poista
 3. Hyvin meni siis, hyvähyvä!
  Ja toi arpavoitto, niin JESSSSS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa oliko tuollainen 10 v aika innoissaan?
   Toki sen äitikin oli ;-)

   Poista
 4. Kamalan paljon taas on tietysti ehtinyt tässä kiireessä tapahtua. Myöhästyneet onnittelut täyden kympin pojalle! Saipa kaveri kerrassaan mainion lahjan kaverilta. Kakku näyttää tosi upealta! Ja jalkapallo on noiden kavereiden mieleen.
  Ihanaa kevään jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, ja sulle kans mukavaa kevättä ja kesän odotusta. Paljon on tapahtunut mutta nyt onneksi alkaa taas pitkä viikonloppu!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana