Sivut

maanantai 2. toukokuuta 2016

Aurinkoista arkea

Vappu on vietetty ja - ihanaa -  arki alkaa. Tai arki ja arki, kuopus tulee vasta tänään kotiin. Sitten torstai ja perjantai onkin vapaita, koska koulutkin ovat täällä päin kiinni helatorstain jälkeisen perjantain. Mutta pari päivää taviseloa. Tänään on esikoisen vanhempainilta heti kun olen hakenut kuopuksen bussilta. Otan hänet mukaan, pelatkoon PsVitalla takapulpetissa. Jos maltan olla halimatta... Meillä oli tammikuussa se vaihto-oppilas ja nyt alkaa olla vastavierailun aika. Käytännönjärjestelyistä menemme kuulemaan. Toukokuun puolessa välissä esikoinen pakkaa matkalaukkunsa ja lähtee Välimeren rannalle. Kyllä sen kelpaa! 

Eipä silti, kyllä kelpaa meidänkin, mikäli tämä 10 päivän ennuste pitää paikkansa. Kelpaa mulle:
Eilisestä vielä sen verran, että ajelimme maatilamatkailupaikkaan kirpparille ja kalakeitolle. Oli muuten maittavaa haukisoppaa eikä hintakaan hirvittänyt: 5€ iso lautasellinen herkullisen siemenleivät kera ja vielä kahvitkin kaupan päälle. Taas voi todeta, että kyllä maalla on mukavaa!


Löysin vapuksi merkillisen tulppaanin.
Tuli mieleen serpentiini ja ilmapallot...***

P.S. Tämä on muuten lajissaan 1600. postaus. Ohhoh!

2 kommenttia:

 1. Onnea pyöreästä luvusta! Sie ootki sinnikkäästi joka päivä kirjoitellut. Ja kylläpä ootkin löytänyt erikoisen tulppaanin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo oli kyllä superkummallinen - mutta kaunis kukka. Oli pakko ostaa vapun piristykseksi!

   Ja kiitos!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana