Sivut

perjantai 19. helmikuuta 2016

Kuukauden kuva

Tässä tämän kuun kuva "Kymmenen kuvaa juhannukseen" -haasteeseen.Viime kuun kuva, klik, ja sieltä myös aiempiin.Luntakin nyt on, vaikka alkuun tuntui, että sitä ei tule millään. Kaadoin joulukuusenkin narsissien suojaksi, niiden, jotka koittivat nostaa päätään joulun aikaan. 

***

P.S. Olen ihan liekeissä sähköpöytäni takia. Rrrrakastan sitä ja seisomatyötäni. Harmi, että tänään on jo vapaapäivä. Ei vais, saahan tuo olla ja tulla, tulee tarpeeseen. Roudausta. Wanhojen tanssit. Kuopus on jo isällään. Kohta minä lepään!

6 kommenttia:

 1. Oi miten ihana ilta teillä onkaan tänään, kun on vanhojen tanssit. Siellä kyllä tarvitsee nenäliinoja ja onhan sinun tanssikenkäsi myös kunnossa? Täällä nimittäin on aina lopuksi ollut vanhempien ja lasten yhteiset tanssit. Pari kuukautta sitten taisi olla paljon keväisempi tuo kuva kuin tänään. Täällä tosin satoi vielä aamulla vettä, mutta luntakin pitäisi taas tulla, joten ehkä talviloma näyttää talvelta. Minä tosin lomailen vasta sillä esikoisen viikolla 10, kun yritän saada hänet käymään kotona. Viikon päästä muutetaan toinen kaksonen sitten omilleen. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin jo kenraaliharjoituksen kattomassa ja vähän vetistelin. Jos sitten illalla pärjäis paremmin ;-)

   Mietin tässä omaa vaatetusta ja kenkäasiaa kans, ei taida oikein hyviä kenkiä tanssimiseen olla. Kääk!

   Teille kans mukavaa viikonloppua ja loman odotusta - on teillä hommaa kun muutto on edessä!

   Poista
 2. Harmaan näköistä on kyllä. Mutta tästä helmikuustahan ennustettiinkin tavanomaista harmaampaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo viime kuussa paistoi aurinko ja oli kivan näköistä silloin!

   Poista
 3. Minäkin ole paraikaa keskustelemassa, josko saisin sähkötyöpöydän (-tuolia kyllä ehdotettiin ensin ;) ). Tarvitsisin sellaisen, saisin valita, koska tekisin seisten töitä ja koska en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin kyllä varauksessa suositella! Ja just se, että voi miettiä kummin tekee, istuu vai seisoo, ihan sen hetkisen jaksamisen ja fiiliksen mukaan. Ihan varmasti tienaa hintansa työhyvinvontina ja tuki- ja liikuntaelinten parempana kuntona ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana