Sivut

keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Sumuista ja harmaata

Jos eilen tuli savu korvista, niin nyt vaan väsyttää ja turhauttaa. Ahdistaakin. Sääkään ei yhtään piristä.

Se ehkä vähän, että kävin eilen kampaajalla laitatuttamassa kiharat ja tänään on kuopuksen vuoro. Ei, ei, emme suunnittele hälle kiharoita vaan ihan vaan pelkkää leikkausta. Lasku sen sijaan ei ilahduta. Kaikki kasaantuu: talvirenkaat, kaksi keuhkolääkäriä, parturi... Olisi ihanaa, jos joskus olisi sellainen tilanne, että muutama päällekkäinen asia ei keikauttaisi taloutta ihan totaalisesti. Plääh.

No, torstai on - kai taas - toivoa täynnä, ja sitten alkaakin viikonloppu.

10 kommenttia:

 1. Ja viikonlopuksi saa lapsilisät... tarkistin asian, ja ne maksetaankin tässä kuussa 23. päivä :) tosin menevätpähän sitten nopeemmin eteenpäinkin, ainakin mun tililtä.
  Sää ei oo tosiaankaan kovin kummoinen nyt. Onneksi tuli eilen käytyä kahdesti lenkillä, vaikkei pitkällä... aamulla kun vein koirat pihalla käymään, satoi vettä vaikkei ennusteen mukaan pitänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuleeko ne jo perjantaina? Jeijeijeijei, viikon paras uutinen.

   No, menee ne meilläkin sitten nopeemmin eteenpäin mutta mulle tulee vielä ennen seuraavaa tilipäivää muita tukia joten pärjätään!

   Ehkä se pitkä pimeä ankea kausi nyt sitten vaan alkaa ja on kestettävä.

   Poista
 2. Ei ne kelit näytä hyviltä täälläkään. Vettä sataa! Mutta ei parane valittaa, kun syksy on ollut niin kaunis.
  Olis se teidän kuopuskin voinut laittaa kiharat. Mä aina ajattelin, että kun on vain poikia niin niiden kanssa ei ole näitä kauneusongelmia. No, kahtena kesänä kaksosten hiuksia värjättiin. Toiselle punainen toiselle blondi ja esikoinen on viimeiset vuodet pitänyt täysin mustaa. Joten en olisi ihmetellyt.
  Rahahuolet ovat aina läsnä ainakin niin kauan kun lapset asuvat kotona. Ehkä kun alkavat itse ansaita, tulee vähän parempi tilanne äidillekin. Sulla siihen on vielä vähän aikaa, mutta kyllä se siitä taas menee. Joskus paremmin ja joskus huonommin.
  Tsemppiä loppuviikkoon, kyllä se taas paremmaksi muuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, syksy on kyllä ollut aurinkoinen ja kuiva tähän saakka, joten ollaan siitä onnellisia. Sitä paitsi kuka sitä pakottaa (koirattomia) ihmisiä ulos kurjaan säähän ,-)

   Me ei otettu kuopukselle kiharoita vaan leikattiin kivasti taas tukka. Värikin on haalistunut (sillähän oli sellainen tuubista tullut kevytsävy, sininen... tässä keväällä) ja toivon ettei muista enää koko asiaa. Esikoisen tukka on helppo kun on ne rastat, jotka kerää vaan ponnarille pään päälle.

   Sinne kans mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua!

   Poista
 3. Mitä, uhkaako joku sateilla? Öh!
  Se onkin kummallista, miten menot kasaantuu sekä menoina että kuluina. Välillä ei tunnu tapahtuvan mitään ja yhtäkkiä kaikki lakoaa... Kampaajalla käynti kuitenkin piristää pitkäksi aikaa, vaikka maksaahan se. Miksei se kuopus halua kiharoita ;-)

  Mukavia hetkiä kuitenkin kaikkiin mahdollisiin koloihin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin sitten laskin tuon kampaajakäynnin sellaiseksi terapiamenoksi ja se kattaa monta kuukautta, joten ei se nyt kovin kalliiksi tullut. Lisäksi täällä maalla kaikki on halvempaa...

   Sinne kans, sateista huolimatta (juu, kyllä niitä luvattiin ja tänään onkin ihan karmea keli) oikein mukavaa eloa ja oloa!

   Poista
 4. Onnittelut uudesta kampauksesta!

  Mä olen unohtanut kertoa, että eräs ihminen meiltä töistä (oikein tosi mukava 'mummo') rakentaa mökkiä sinne teidän kuntaan ja sanoin, että tunnenkin sieltä yhden kirjastolaisen ja hän sanoi, että sekö kiharatukkainen, joka on ollut meidän pääpaikan viereisessä kirjastossa :D Että jos saat terveiset hassua kautta, niin älä hämmästy :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hii, mä oikein odotan innolla että kuka se mulle terveisiä tuo!!!

   Kiharat on kivat kun ei tarvi juuurikaan laittaa, mitä nyt vähän pörröttää ja siinä se on.
   *poistuu laulellen "Seksikkäät pörröpäät"*

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana