Sivut


perjantai 16. lokakuuta 2015

Joskus ei vaan löydy sanoja - otsikkoonkaan

Eilistä päivää varjosti ikävä uutinen blogiystävää koskien. Vein kuopuksen heti aamusta bussille ja jatkoin matkaa kaupunkiin hakemaan talvirenkaita ja muutoinkin asioille. Ystävä oli mielessä tämän tästä, jopa lööppi kirkui jotain samasta sairaudesta. Reissun päätteeksi kävin vielä hieronnassa ja ajelin lötkönä kotiin. Loppupäivän ja illan saldo oli aika rento, niin kuin tietysti hieronnan jälkeen asiaan kuuluu. Syötyäni otin puolentoista tunnin tirstat, saunottiin esikoisen kanssa ja nautin pari rentouttavaa viinilasillista. Uuden kirjankin aloitin, sain edellisiltana loppuun Liza Marklundin Rautaveren. Jotenkin valju oli tuo päätösosa sarjalle josta kovasti olen aikanaan pitänyt. Ja tuli kumma déjà vu -tunne. Sitten tajusin, että samanlainen olo oli lukiessa Palokaski-sarjan viimeistä, Venlaa, tässä joku aika sitten. Koko sarjan langat solmitaan taidokkaasti yhteen, mutta itse viimeisen kirjan tarina ja jännite jää vaisuksi. 



Roosan nauhan sijaan ostin roosan kynttilän


Tänään on tulossa toinen rauhallinen päivä. Taidamme käydä kiinalaisessamme syömässä ja ottaa rauhallisesti tänäänkin. Jossain vaiheessa viikonlopun aikana on hoidettava puutarhakalusteet talviteloille, mutta onhan tässä vielä monta päivää ennen kun koulut ja työt taas alkavat...

P.S. Tuossa kuvassa on sellainen pieni veikeä yksityiskohta, että paperi, joka näkyy taaimmaisena, jäi kuopukselta tuohon kun hän lähti isälleen. Piirsi aamulla ensimmäisenä Jumalan (pitkä tukka ja parta, aika tuima ilme myös) mutta sitten pitikin jo kiiruhtaa bussille. Jään odottamaan jatkoa, koska mitään muuta paperissa ei ole, vain vasemmassa alakulmassa Jumala. Niin, ja meidän perheessähän käydään elämänkatsomustiedon tunneilla...

6 kommenttia:

  1. Sama tuttava oli eilen mielessä itsellänikin. Miten se kohtalo voikaan joskus olla julma, mutta uskon, että hän selviää. Selvä taistelijaluonne!
    Mä kävin eilen lounaalla kiinalaisessa joka on virastomme alakerrassa. Mahtava lounaspaikka. Eilen saatiin jo toinen poika lomille ja tänään tulee toinen. Mukavaa lomanjatkoa Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne kans, mukavaa viikonloppua!

      Me nautitaan valmiista ruoasta tänään ja otetaan rennosti. Ja jatketaan ajattelua... taistelijaluonne, toden totta <3

      Poista
  2. Sama tyyppi kävi tänään mielessä, marketissa katselin Roosa nauha -tuotteita ja Nenäpäivätuotteita, siellä ne sulassa sovussa olivat tarjolla. Ei se ketään kohtalo armahda, tulee ja iskee. Mutta kuten sanoitte jo, taistelijaluonne selvittää varmasti tuonkin vastoinkäymisen.

    Ihana on tuo kynttilänalunen, mistä noita saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä saa paikalliselta kirppikselta ;-) eli hyvää tuuria pitää mukana olla.

      Nyt tulen sulle kylään, olen miettinyt, että kun meillä on paljon yhteisiä ystäviä, niin ehkä mekin tässä nyt voisimme ystävystyä?!?

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana