Sivut

tiistai 18. elokuuta 2015

Sairaspäivä kuvina

Olimme kuopuksen kanssa kotosalla eilisen, vaikka tuntui jo olevan ihan oma itsensä eikä lämpöäkään enää ollut. Mikä lie hyppykuppa, huono olo ja oksetus iskivät lauantaina illalla uinnin jälkeen. Seuraavana päivänä nousi lämpö eikä ruokakaan maistunut. Mutta nopeasti meni ohi, liekö saanut vedestä jonkun pöpön? No, tänään jo pääsee kouluun vaikkakin vähän kevennetysti. Liikuntatunnit jätettiin väliin mutta muuten meno on varmaan jo ihan normaalia. Tässä toipilas maastoutuneena:


Ilma oli mitä ihanin, vaikka yöt jo ovat meillä melko kylmät. Puolen päivän hujakoilla uskaltaa terassillekin, ja siellä minä sitten vietin liki koko päivän. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja minä nautin. Kuopus tuli seurakseni kun kaivoin talvella pakastamamme lumipallot. Aika paljon riemua niistä riitti, ja kun vielä otimme jääpaloja lisäksi, oli tekemistä pitkäksi aikaa. 

Minä lähinnä lueskelin (ihan totaalisen koukussa Verdonin toiseen) ...

... mutta kyllä kuopuskin. Tässä jo sisällä, mutta myös minun seurana ulkosalla.

Illalla paistoin parantavia lettuja. Kuopus hotkaisi omansa, minä vasta aloittelen.
Esikoinenkin toki pääsi osalliseksi lettukesteistä. 

Tänään on uusi päivä, ihmisten ilmoille ja silleen. Ihanaa!

6 kommenttia:

 1. Kyllähän niitä pöpöjä on liikkeellä heti, kun koulut alkaa ja porukka kokoontuu yhteen vaihtamaan niitä. Meillä tyttö niiskutti tänä aamuna, mutta sepä kertoikin mulle, että siinä lukion talossa on hometta, eikä joku opettaja pysty olemaan siellä lukion puolella töissä ollenkaan... :( saa nähdä, miten käy, kun tyttö nyt on jatkuvasti homepuolella koulussa, kun aiemminkin jo on todennu, että kouluaikana flunssia on kahen viikon välein, ja nyt lomalla ei oo ollu ollenkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitä sanoi terveysasemaltakin, että kaikennäköistä on nyt koulun alettua ilmennyt. Mä tosin luulen, että tää tuli sieltä uimavedestä, mutta varmaahan se ei oo.

   Onpa kurja tuo koulun tilanne, toivottavasti ei tytön olo radikaalisti huonone. On se vaikea lukioonkin keskittyä, jos on paha ja kipeä olo :-(

   Poista
 2. Meillä oli tänään keskimmäisellä vatsa sekaisin.. sitä harmitti itseäänkin, kun ei päässyt ekalle teknisen työn tunnille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meitä kans harmitti, kun näin alussa jo jäi tunteja pois, mutta sellaista se on.

   Poista
 3. Hmm, syksy koitti eli koulut alkoi ja alkoi sairastelu: Viikko koulussa ja perjantaina alkoi kurkkukipu etc. Tänään edelleen "saikulla". Ihan hanurista - kuka sinne kouluun aina kipeenä tulee ja tän aloittaa? Meillä tämä on jo traditio :-(( En poikaa kipeenä kouluun laita.
  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne pöpöt leviää kun kaikki kerääntyy taas yhteen. Monessa taudissahan se tarttuvuus alkaa ennen itse tautia, joten aina ei tiedä edes levittävänsä jotain hyppykuppaa öö tarkoitan flunssaa ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana