Sivut


sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Vihaan tulevaa hallitusta jo nyt!

Ja vappu sen kun jatkuu, tai ainakin viikonloppu ja vapaa. Minä tosiaan vein pojat perjantaina junaan ja lähdimme ystävän kanssa paikalliselle maatilamatkailutilalle vapputapahtumaan. Siellä oli kirpputori, lettukestit ja tietysti se savusauna. Kirpputorikamat katseltuamme söimme mahtavat savulahnatäytteiset letut ja suunnistimme rantasaunalle. Taas saimme saunoa ihan kahden ja ilkosillaan, kun muita ei löylyihin samaan aikaan sattunut. Ystävä pulahti järvessäkin (on sitä kaikennäköistä hulluutta olemassa) ja nautimme olostamme toden teolla. Savusauna kyllä on mitä mainioin tapa puhdistua. Ja harvinaista herkkua. Iltapäiväksi jo palasimmekin sitten takaisin ystävän luo ja katselimme vähän euroviisumuisteloja kolmisin hänen miehensä kanssa. 80-luku, oi jestas! Tulin nähneeksi jokusen sellaisen takatukan, olkatoppaukset ja ylipäätään ihmisen, joiden olemassaolo olisi saanut pysyä siellä muistini tavoittamattomissa lokeroissa. Hrrr...


Suomen pelin kipittelin väijymään kotiin (plääh, toivottavasti tänään sujuu paremmin) ja nukuin sitten onnellisena aamulla pitkään. Eilen suuntasin pikku Pösöni nokan kohti naapuripitäjän kesäkirppistä. Oli mukava käväistä ja juoda päiväkahvit siellä, koska loppupäivä ja ilta menikin sitten omassa hyvässä seurassa sohvan mutkassa. Keli oli kolea ja harmaa, joten vällyn alla kelpasi lueskella. Välillä värkkäsin vähän trendiruokaa - ja luin lehtikaalikirjaa. Sain oivat ohjeet kasvattamiseen, jota aion tänä kesänä kokeilla. Saa nähdä mitä siitä tulee!





Tänään esikoinen palaa kotiin, mutta kuopus on vielä huomiseen saakka isällään. Näemme sitten iltapäivällä koulun jälkeen. Iltapäiväkerhohan jäi kokonaan pois tämän kuun alusta, ja opettelemme taas ison pojan hommia, yksin kotiin kävelemistä ja sen sellaista.

***

Otsikko on bongattu anarkistien vappumarssin plakaatista. Nauratti perusteellisesti!


12 kommenttia:

  1. Sulla on ollut ohjelmaltaan ihanan kuuloinen vappu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopivasti tekemistä ja sitten ihan vaan oleilua, hyvässä suhteessa!

      Toivottavasti teilläkin oli kiva vappu.

      Poista
  2. Lehtikaali alias Kale :-D ?
    Kovasti kivalta kuulosti sun rento vappusi. Savusauna, oih! Kerran elämässäni olen päässyt käymään ja olihan se tunnelmallista, kovasti!
    Vietähän myös mainio sunnuntaipäivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kalepa hyvinkin. Suomeksi sen lemppari vois olla Leka ;-D

      Savusauna on totisesti harvinaista herkkua, mutta nyt kun tuolla tilalla on ruvettu järjestämään noita vapputapahtuamia ja yhteissaunoja, on mullakin siihen joskus varaa.
      Leppoisa päivä tästäkin on tulossa, sulle kans sellaista!

      Poista
  3. Nyt on kyllä ollut niin holotnat kelit että sohva ja viltti ovat oikein hyvä tapa viettää sunnuntaita. Tosin huonona puolena on se ettei tv:stä tule mitään katsottavaa, ainoat mitä viitsii katsella on luontodokkarit ja muutama muu dokumenttiohjelma kun uutisetkin tulee luettua netin puolella.

    Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinne myös, suloista sunnuntaita!

      Mä luen mieluummin kun väijyn telkkaria, joten mua ei haittaa ettei tuu mitään. Paitsi se peli, kohta ;-)

      Poista
  4. Kertoo anarkisteista kaiken tuo lause... Olisi uskottavampaa ajaa jotain asiaa, kuin vihata kaikkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä jotenkin otin tuon eri tavalla. Koska tietäähän sen, että hallitus tulee olemaan varsin porvaripitoinen. Vasemmistoa kai sinne nuo olisivat halunneet? No, mutta tää on mun tulkinta asiasta ;-)

      Poista
    2. Ei sitä vielä tiedä, jos persut taas hangottelee vastaan ;)

      Poista
    3. Mut mulle kokoomus ja keskusta on porvarihallitus jo sellasenaan ;-)

      Poista
  5. Mukavan kuulonen viikonloppu :-)
    Nii täälläkin oli - mitä nyt tuo peli vähän pilaa...muutta onneksi on toinenkin telkku ;-))
    Jahams, maali taas..
    -a

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaks televisiota on hyvä olla että sopu säilyy... Mutta mä olen kyllä tässä asiassa sun miehen kanssalla: matsia on mainiota seurata ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana