Sivut

lauantai 2. toukokuuta 2015

Hakee, hakee, muttei löydä

Voi hitsi, nämä hakusanat, joilla blogiin päädytään, ovat kyllä ihan omaa luokkaansa! Keräsin otoksen parina eri päivänä, ja olen noita taivastellut jokusen hetken.


pehneä jänis 

konmari

- pehneä? Tuo jälkimmäinen ei ole väärin kirjoitettu kommari, vaan kirja siivoamisesta. Sen piti muuttaa elämäni mutta ei ainakaan vielä ole sitä tehnyt. Heh!jesper juulin kirja opettajantyöstä

kiki papukaija


- nämä kaksi ovat oletettavasti kirjoja myös, tosin minun tietääkseni Juul ei ole kirjoittanut opettamisesta. Hänen Viisas lapsesi taas on esiintynyt täälläkin. On viisas opus. Onkohan kyse kuitenkin jonkun muun kirjasta? Papukaijoista en kyllä ole ihan kauheasti kirjoittanut ja Kiki on aivan muuta kuin papukaija, minun mielestäni.


kilpirauhasarvot lääkityksellä

- siinä 1,58 ja 15. Ollut jo useamman vuoden.


näälämies 

- on se hassu sana. Toinen vaihtoehto olisi kyty. Kyty?


pilakuvat k18 

kolmen lapsen äiti nauttii väljyydestä

rakoventtiili ikkunaan 

hunningolla

- no, tuota. Mitä tähän nyt sanoisi? Noin ryhmiteltynä tietysti näistä sanoista saa sen kuvan, että pidän huumoriblogia, mutta näinhän ei ole asian laita.Kuvituskuvaksi sopii oikein hyvin kuopuksen kolme apinaa,
joista keskimmäinen sai pääsiäisen aikana hienot
keväiset asusteet, kiitos ex-anopin!aivosumu home

paranin homeoireista 

- näistä asioista sen sijaan kirjoitan jonkin verran. Aivosumu on varsin tuttu olotila. Homeoireista paraneminen on mainio juttu. Jos onnistuu muuttamaan riittävän nopeasti pois ongelmatalosta/työpaikalta, voi käydä niin onnellisesti, ettei ehdi altistua pahasti. Silloin elimistö toivuttuaan toimii taas normaalisti. Näin hyvin minulle ei käynyt...


mitä kasveja yrttilavalle

- minä olen kyllä väärä ihminen vastaamaan tähän. Esikoinen teki minulle äitienpäivälahjaksi joitain vuosia sitten yrttilavan ja siellä kasvaa mitä milloinkin. Monesti pelkkää rikkaruohoa.


nenälävistys nelikymppisenä

- no miksei. Yleensä ne kyllä vissiin otetaan nuorempana. Minä tein omani siinä kahdenkympin kieppeillä enkä enää edes meinaa muistaa sen olemassaoloa. Nytkin piti oikein kokeilla, että onko se pieni punainen tähti paikallaan. Oli se.


pojat virkkaa

- niinhän se nykyään tekee. Hieno juttu!


runot
yksin oot sinä ihminen
yksin jääneet runot


- yksin jääneet runot? Mikä voi olla surullisempaa kuin yksinäinen runo? Riimitelkää sille äkkiä kaveri!

6 kommenttia:

 1. Ei tahdo jäädä runo yksin
  tahtoo kaulailla sylityksin!
  Jää sanat soimaan,
  yksin vailla riimiä
  niin tahtois kokeilla
  yhteistä tiimiä
  tuo runo yksinäinen.
  Kun löytää vierelleen
  runon toisen
  saavat yhdessa aikaan
  sanamyrskyn aikamoisen!

  VastaaPoista
 2. Hakusanoja tutkiessa huomaa kuinka paljon ihmiset etsivät vastauksia ongelmiinsa joita löytyy laidasta laitaan ja se kertoo sen ettei kaikilla mene hyvin.
  Oman blogini hakusanat ovat muuttuneet siistimmiksi/järkevämmiksi sitten Luostarin ajoista mutta aina sitä joukkoon mahtuu joitain todella hämäriä kuten itsensä kuristaminen joukkokasvissa . WTF?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totisesti - joukkokasvissa?!?

   Noita on kiva välilä vilkuilla. Saa sellaisen katsauksen ihmismieleen ettei paremmasta väliä ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana