Sivut


perjantai 24. huhtikuuta 2015

Gnjäääääääh

numero kaksi. Pahoittelen!

Edelleen lasketaan elatustukea ja minua ahdistaa. Toivon, etten menetä yöuniani kuten kävi viime kerralla.

Eilinen myrsky ja räntäsade eivät piristäneet lainkaan.

Eikä se, että kuopus sai keskiviikkona kylmää kaverin luona leikkiessään (yllätys yllätys, kun oli tuulisessa ja koleassa kelissä vesisota käynnissä...) ja aamulla oli kurkku karheana ja kurja olo. Koko koululla oli teatterireissu, ja koska lämpöä ei ollut, päädyin kompromissiin. Oltiin kotona ruokailuun saakka ja sitten kuopus liittyi luokkansa joukkoon. Teatterin jälkeen jäi sitten yhdeksi yöksi isälleen kuten torstaisin on tapana. Oli näppärästi jo samalla paikkakunnallakin. Mutta siinäpä se minun tämän viikon aamuvapaani sitten vierähtikin.

Ehdin toki käväistä huoltoasemalla lounaalla ennen töihin menoa, mutta en paljon muuta. Marketreissukin jäi, ja se olisi tarkoitus tehdä tänään.

Olo oli kurja töissä ja töiden jälkeen. Siitä suivaantuneena käväisin kaupassa ja ostin saunaoluen ja pari siideriä. Minulla alkoi viikonloppu.

On se kumma, jos ei olo ja mieliala tästä kohene. Tämä ei ole ollenkaan minulle tyypillistä. Tosin eipä tämä olotilakaan ole ollut.

***




Eilen oli kirjan ja ruusun päivä. Sen kunniaksi ostin kollegoille ruusukimput ja itselleni myös. Kirjoja on hyllyssä omasta takaa, työmaalla, joten niitä en hommannut. Nuo kaksi tuossa pöydällä odottavat, että minulla olisi viikonloppuna aikaa lukea. Toinen on Linda Olssonin Kun mustarastas laulaa. Olen tykännyt hänen edellisistä kirjoistaan kovasti, varsinkin Laulaisin sinulle lempeitä lauluja oli lämmintunnelmainen ja ihana. Toista suositteli äiti, Antoine Laurainin Punaisen muistikirjan nainen. Takatekstinkin perusteella se vaikuttaa oikein mukavalta pikku välipalalta!

12 kommenttia:

  1. Voi miten ihanat ruusut!!
    Mie joskus ihmettelin, että miksei sitä päivää voinu järjestää Ruusun nimipäivänä, kun se on kuitenkin niin lähellä. Mutta ehkä se on varattu johonkin muuhun. Eikös melkein jokaiselle päivälle ole joku teema nykyisin.

    Jaksamista sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruusun päivä sopis tosi hyvin, mutta tää tulee ulkomailta ja historiallinen perinnekin on siinä päivän valinnassa: sekä Shakespearen että Cervatesin kuolinpäivä.

      Marketreissu suoritettu joten nyt ei enää pitäisi olla juurikaan velvollisuuksia paikoissa jotka on ongelmallisia. Mukavaa viikonloppua siis!

      Poista
    2. Kuolinpäivä?! No sekö nyt sitten on juhlistamisen aihe, että hyvä kirjailija kuoli?
      Tänään vietetäänkin sitten kuulemma valtakunnallista Koiranpäivää.

      Poista
    3. Wuh!

      Ja terkut teidän karvakavereille!

      Poista
  2. Kyllä on jännä, että nuo vesisotavehkeet haetaan heti esille, kun lumet sulaa. Katselin samaa toimintaa nimittäin meidän pihassa viime viikonloppuna. Silloin kyllä oli kelikin hieman mukavampi. Toivottavasti kuopus selvisi kylmettymisestä nopeasti.
    Sen verran sulla on nyt noita ahdistusasioita, että oli aikakin aloittaa viikonloppu!
    Minulle tuli kirjakerhon kuukaudenkirjoina uusin Danielle Steel, jossa luki, että on 70. hänen suomennettu teoksensa ja sitten toisena oli tuo Punaisen muistikirjan nainen. Kunhan vain ehtisi lukemaan.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äiti kehui kovasti tuota Muistikirja-kirjaa ja vaikuttaa musta mielenkiintoiselta, joten taidan tarttua siihen ekana.

      Jostain syystä poikien on pakko tarttua näihin vesiaseisiin heti kun vaan mahdollista ;-) Täällä toivutaan, nappasin pojat marketreissulla mukaani.

      Oikein leppoisaa viikonloppua sinnekin!

      Poista
  3. Ihanaiset vaaleanpunaiset ruusut ilahduttavat silmää meilläkin viikonlopun ajan, joten kiitokset vielä mukavasta ylläristä:) Yritähän nyt piristyä, sentäs viikonloppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mä jo piristyinkin vähän kun pääsin shoppailemaan ;-) Ei vais, normaaleja ruokaostoksia ja vähän sukkaa ja sen sellaista esikoiselle.

      Oikein mukavaa ja ruusuista viikonloppua sinnekin!

      Poista
  4. Mä tykkäsin tuosta Laulaisin sinulle..-kirjasti ihan hirveästi. Jotenkin niin lämmin ja lempeä. Mietin sitä pitkään sen loputtuakin...

    Varmasti pakostakin mieli vetää matalalle, kroppa epäkunnossa on kurja olla! Vielä kaikki se muu mietintä päälle...pöh, en tykkää! Voi, kun voisin piristää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä sä piristätikin, kommenteilla ja olemassaololla <3

      Mulla oli sama sen Laulaisin -kirjan kanssa. Jotenkin musta tuntuu, että tässä on paljon samaa. Pitää aloitella huomenissa.

      Poista
  5. No voi...
    Ehkäpä sauna ja rentoutuminen muutenkin vie mielestä ikävät asiat ja saat viikonlopusta enemmän iloa irti. Ruusut ovat todella kauniita, mutta kummatkin kirjat ovat minulla lukematta. En ole saanut kuin vanhoja dekkareita vedeltyä tässä viimeaikoina. Ja vesisodatkin ollaan pojan kanssa jo jätetty ;-)

    Halaus ja paranemisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Birgitta, kyllä tää tästä kun luimuilen viikonlopun ihan kotosalla. Lueskelen, nautin ruusujen tuoksusta ja otan rauhallisesti. Eikä kukaan ammu vesipyssyllä ;-)

      Mukavaa viikonvaihdetta sullekin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana