Sivut

lauantai 25. huhtikuuta 2015

Saa kai sitä haaveilla?

Olen ollut viime päivinä ahdistunut (olette saattaneet huomata ) monesta asiasta. Joskus siinä olotilassa rupeaa sitten oikein rypemään kaikessa mahdollisessa, sellaisessakin, joka ei sillä hetkellä olisi ollenkaan akuuttia taikka tarpeen ylipäätään. Kuten vaikkapa, ettemme millään löydä meille sopivaa tarpeeksi puhdasta Majaa. Toki tämä liittyy minua altuiseen ahdistaviin raha-asioihin, koska jos asumis-kustannuksemme olisivat pienemmät, tilanteemmekin kohenisi sitä myötä. On hassua ajatella, että maksamalla omaa pankille, olisi taloudellisesti paljon helpompaa kuin nyt, vuokralla ollessa. Ja pitkällä tähtäimellä myös, tottakai. Heti kun olin vaipunut pahimpaan asunto-alhoon, löysin tämän:Kaikki tämän postauksen kuvat Etuovi.com60-luvun alkupuolella rakennettu pieni (alle 80m2) varsin askeettinen mökki. Olen jossain postauksessa pohdiskellutkin minulle optimaalista kotia. Sinne ei välttämättä edes tarvitsisi tulla vettä koko taloon ja ekovessakin olisi vain plussaa. Hupaisaa sinänsä, koska juuri nuo ominaisuudet ovat niitä, jotka karkottavat suurimman osan ostajista. Lisäksi tuossa söpöläisessä olisi puuhella ja pönttöuuni, joista kumpaisestakin haaveilen. 


Lääniä olisi reilusti, yli 4000m2 ja pihassa myös vaja/puuliiteri ja keittokatos.


Niin, ja puucee myös.

Ja arvatkaa mitä? Minulla olisi jopa tuohon varaa. Olen ollut välittäjään yhteydessä.

Milloinkahan pääsen sitä haistelemaan?

16 kommenttia:

 1. Ei hassumpi. Tuleehan tuohon kuitenkin vesi ? Vaikka muusta selviäisikin kantovedellä, niin vaatteiden pesu on suht haasteellista käsihommaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee sinne kaivosta saunan puolelle ja vesijohto kulkee tontin rajalla, joten saisi senkin toki vedettyä. Mä jo eilen googlailin pulsaattoripesukoneita ;-)

   Poista
  2. Entäs talvella ? Onko toi aura-auton reitin varrella..? :)

   Poista
  3. On se;-)
   Mutta ei mun keuhkot sitä kuitenkaan kestä, joten älä huoli!

   Poista
  4. Äläs nyt vielä heitä kivestä kaivoon. Käyt nuuhkimassa eka ja sitten vasta masennellaan porukalla. :)

   Poista
  5. Mä koitan vaan olla realisti... lisäksi toi on vähän kauempana keskustasta kuin mitä olisin hakemassa. Mutta eilen ajettiin vakoilemassa ja esikoinen sanoi, että tän matkanhan pyöräilee ihan hyvin...

   Mut joo, pitää se haistella sillai. Hirvee pettymys ei sitten kuitenkaan oo jos se ei ole sovelias.

   Poista
 2. Haaveilla saa - ja pitää. Ja....noh. Ajattele positiivisesti. Jos vaikka kuitenkin :)
  Jossain se vielä kuitenkin on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mäkin toivon, Pöllö. Ja itse asiassa toivon, että olisi vähän lähempänä keskustaa se jossain, mutta katotaan!

   Leppoisaa lauantaita!

   Poista
 3. Voi miten jännittävää! Toivotaan, että olisi onnea matkassa! Ja haaveilu on joka tapauksessa ihanaa; pitäisi itsenikin harrastaa sitä enemmän. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveilu on tarpeen ja tervetullutta, mutta oikeasti mä tiedän, ettei mun keuhkoni tuotakaan taloa kestä. Mutta onhan se käytävä katsomassa - ja siihen asti ehkä haaveiltava ;-)

   Poista
 4. Onpa jännittävää! Pidän peukkuja ja varpaitakin pystyssä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mags! Onneksi tuo ei ole ihan sellainen unelmatalo kuitenkaan, joten pettymys ei ole liikaa kestettäväksi, kun se kuitenkin sieltä tulee. Hmm, pessimisti ei pety?

   Poista
 5. Ihan sun näköinen :) Pystytkö tekemään pihahommia? Voisit perustaa IIISON kasvimaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyn tekemään homma kerrallaan luonnonhomeaikana kunhan en liikaa rehki. Kasvimaa olisi ihana, just sellainen iiiiiiiiso!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana