Sivut


sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Pizzaperjantai ja Tuuria lauantaina

Viikonloppu on sujunut mitä mainioimmin. Olen saanut levättyä, ollut ihan yksin, ja sitten on ollut seuraakin. Sauna, lueskelua, tuunattua pakastepizzaa perjantaina. Kuopukselta jäi joku Pirkan kiviuunimozzarellalätty pakkaseen ja minä puolitin sen, pistin päälle pallomozzarellaa, tuoretta tomaattia ja sitruunapippuria. Uunista tultua lätkäisin vielä rucolaa ja sitruunaoliiviöljyä ja a vot. Oli muuten mukava iltapala. Käväisin sitten vielä ystävän luona parilla lasillisella, kun hänen miehensä oli poissa. Palatessa oli upea tähtitaivas, mutta superkuuta en nähnyt.





Lauantaina puolestaan olimme päättäneet, että ajelemme Tuuriin. Mitään suuria suunnitelmia saati rahoja minulla ei ollut, mutta eihän sitä ikinä ihan tyhjin käsin tule tuollaisesta paikasta palattua. Ihastuin suloisen räikeään alekäsilaukkuun ja taloustavarahyllystä huutelivat nuo värikkäät uunivuoat. Nyt, kun olen ruvennut kuskaamaan kouluruokaa kotiinkin ja pakastamaan, ovat oivia lämmittämiseen. Mikroahan me emme omista. Asia, joka muuten korpeaa eritoten esikoista. Hän on pyytänyt läksiäislahjaksi sellaista, siis sitten kun muuttaa kotoa pois. Taidan ostaakin. 






Vielä tämä päivä viikonloppua vietettävänä. Kuopus tulee isältään - tapaamme matkan varrella koska yhdellä pikku kylistämme on kirppis kylätalolla ja menemme sinne. Esikoinen palaa talonvahtikeikalta vissiin vasta tiistaina. Sitten alkaa taas normiarki. Tervetullutta sekin!

8 kommenttia:

  1. Upea laukku! Kelpais kyllä mullekin :)
    Se on varmaan harvinaista, ettei ole mikroa - juuri paasasin ääneen eräästä mainoksesta, jossa kaupiteltiin astioita, mm. lasten-, jotka ei ollu mikronkestäviä. Nykyaikana mikronkestävyys on niin itsestäänselvä asia, että monikohan tulee edes ajatelleeksi ettei astia kestä. Lapsi syö hitaasti ja ruoka kylmenee ja se käytetään mikrossa. Toinen on ehkä astianpesukone, jonka kestävyys on melkein pakollinen.

    Pizzasi näyttää tosi maukkaalta :) Tulee ihan vesi kielelle, vaikka aamukahvia vasta juon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se maksoi vain 15€ joten raaskin ostaa!

      Mä en muista onko mulla koskaan ollut mikroa. Kun sitä ei ole, ei oikein osaa kaivatakaan. Niin, paitsi esikoinen ;-)

      Mulle jäi toinen puolikas vielä pakkaseen ja luulen, että lämmitän sen tänään samalla tavalla. Maha rupesi kurnimaan mullakin!

      Poista
  2. Minen paljon käsilaukuista ymmärrä mutta se on Valkyrian kunniaksi sanottava että hääp ajaa vanhan veskansa aivan loppuun ennenkuin ostaa uuden. Vaatteiden ja kenkien kanssa onkin sitten ihan eri juttu...
    Mukavaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suloista sunnuntaita sinnekin <3

      Naisilla nyt vaan on vaatteita ja kenkiä... ja joillain laukkujakin ;-)

      Poista
  3. Onko mikrottomuuteen joku ideologinen syy?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sen kummempaa, kuin että en ole kokenut sitä tarvitsevani.

      Poista
  4. Niin namiherkun värisiä uunivuokia, nam!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiks ollutkin! Oli pakko ottaa joka väriä (tai siis oli niitä montaa muutakin, mutta jokaista MUN väriä ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana