Sivut

lauantai 15. marraskuuta 2014

Lyhyestä virsi kaunis

Vapaani alkoi eilen jo aamupäivällä. Vein esikoisen kouluun kymmeneksi ja sen jälkeen olen saanut (melkein) tehdä mitä itse mielin. Ennen yhtä se vielä soitti ja pyysi tuomaan kylille yhtä unhoittunutta tavaraa. Onneksi en vielä ollut aloittanut siivoamista... Enkä itse asiassa aloittanut koko päivänä, kun piti käydä kaupungissa hakemassa siivousvälineitä. Tänään sitten on sen vuoro, eilen lepäilin, otin rennosti ja illalla kulautin muutaman lasin viiniä kun ystävä kävi pitkästä aikaa päivittämässä kuulumiset. Oli kyllä rattoisaa.

Ystävälle kuuluu hyvää ja minulle kuuluu hyvää. Minulle kuuluu itse asiassa oikein mukavaa ja hykerryttävääkin. Kiikarissani on yksi mies. Maaliskuussa kirjoitin hänestä ensimmäistä kertaa. Nyt olen päässyt jo jutusteluväleihin. Etenenköhän vähän liian nopeasti?!?


***

Ympäripyöreä. Joskus on parempi olla ympäripyöreä, hajuton ja mauton kuin vahvasti jotain mieltä. Ei läheskään aina, mutta joskus. Vaikkapa oppitunnilla jossa sivutaan homoparien perheensisäistä adoptio-oikeutta. Jos on opettaja. Jos opettaa suvaitsemattomia maalaisia teini-ikäisiä. Jos on sitä mieltä että "se on vähän liian liberaalia". Ja sanoo sen. Arrgggggh!

6 kommenttia:

 1. Ei opettajilla sais olla mielipiteitä. Ihmisiä nekin kyllä vain on, mutta pitäs osata sitten pitää ne mielipiteet omana tietonaan.

  Oletko sie nyt harjoittanut siivousvälineiden väärinkäyttöä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään aion harjoittaa sitä väärinkäyttöä, sekä siivousvälineiden että alkoholijuomien. Hih!

   Musta opettajien pitäisi olla aika varovaisia mitä kertoo, toki ton ikäinen osaa jo itsekin erottaa mielipiteen ja opetuksen ts. faktan toisistaan. Mutta ala-asteelainen ei välttämättä osaa, siksi musta vaikkapa uskonnon opetus siellä on vähän arveluttavaa. Sama ope joka sanoo, että kaksi plus kaksi on neljä, kertoo myös Jeesuksesta ja jumalasta. Hmm!

   Poista
 2. Jaa tänään vasta? Hyvä hyvä !
  * Sytyttää nuotiona ja alkaa pystyttämään leiriä*

  Niin ja kiitos - minäkin sinua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekö se savu oli kun kävi nokkaan tuolla ulkona?!?

   Poista
 3. Vastaukset
  1. No kiitos, sitä(kin) tarvitaan mun eittämättä valovoimaisen persoonani tueksi ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana