Sivut

tiistai 30. syyskuuta 2014

Herbalhoito?

Yhtä aikaa kun eilen pohdin empatiakykyni katoamista ja toivoin ihmisten ottavan vastuun omasta elämästään, kipuilen sen kanssa, etten itse voi vaikuttaa omaan elämääni kaikilta osin. Ottaisin vastuuta enemmänkin, jos vaan voisin. Mutta kun terveys ei anna myöten. Samalla koitan työstää omalla kohdallani tätä altistusasiaa - jolle siis en ikävä kyllä voi mitään vaikka haluaisinkin. En voi mitään myöskään sille, että työpaikkani ei tuosta puhtaaksi muutu, enkä varmaankaan pysty enää olemaan kokopäivätöissä ilman, että terveyteni pahasti kärsii. Kävin työterveyshoitajan kanssa tämän perjantaina toteamassa ja seuraavaksi jatkan lääkärille ja sitten ties mitä ja mihin.

Onneksi aurinko paistaa ja poikien kanssa sujuu. Muuten saattaisi vetää vakavaksi. Toisaalta asiat on otettava sellaisina kun ne eteen tulevat. Ei kai sitä muutakaan voi?
Hyvän puolesta, pahaa vastaan***

Jos vähän aikaa sitten minulle lupailtiin, että Kuningatar Madu auttaa kaikissa mahdollisissa asioissa, niin nyt saman tekee Dr Oduduwa Samuel (ihan vipiviimeisessä kommentissa), joka loitsii ilmaiseksi eri tarkoituksiin:
(1) Jos haluat ex takaisin.
(2) jos sinulla on aina pahoja unia.
(3) Haluat edistää omassa toimistossa.
(4) Haluat naiset / miehet juosta jälkeen.
(5) Jos haluat lapsen.
(6) Haluat olla rikas.
(7) Et halua sitoa miehesi / vaimo olla sinun ikuisesti.
(8) Jos tarvitset taloudellista tukea.
(9) Herbal hoitoMinä en todellakaan halua eksääni takaisin, päin vastoin, en olisi hänen kanssaan missään tekemisissä, jos saisin valita. Mutta jonkun muun miehen voisin kyllä ottaa juoksemaan jälkeen! Tai miten olisi herbalhoito? Hmmm....

4 kommenttia:

 1. Juu, et oo ainoa joka on ko. kommentin saanu... en mie, mutta toisaalle jo totesin, että tää on varmaan Madun mies. Niillon yhteinen virma ehkä. Hoitelevat yrteillä ihmisten taloudelliset ongelmat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai hitsi, tietty Madun mies! Miten mä en sitä hoksannut?

   Ja yhteinen "toimisto" kuten he asiansa esittävät ;-)

   Poista
 2. Sympatiat sulle koska mä tiedän - ja varmasti moni muukin - miltä tuntuu kun elämään vaikuttaa asioita joiden olemassaoloon ei pysty vaikuttamaan. Se turhauttaa ja *****taa ja ainakin mun kohdallani juttu ilmenee keskittymiskyvyn puutteena koska mä koitan alitajuisesti koko ajan keksiä ratkaisua näihin juttuihin.

  Mulle Herbaa vaiolikoseherbal :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehdään yhteinen tilaus. Ja mulle kaupanpäälle se mies!

   Joitain asioita ei vaan pysty ratkomaan ja senkin hyväksyminen vie energiaa... Voimia meille kummallekin.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana