Sivut

tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kössi ja kaksi muuta laiskiaista

Me olemme laiskoja vötkistelijöitä. Kuopus oli saanut juhannuksena vähän kylmää, joten päätimme, että otamme alkuviikon ihan rauhallisesti. Esikoinen tosin lähti jo eilen kaverinsa luo, menee tänään kuopuksen isää moikkaamaan, ja palaa sieltä vielä takaisin kaverilleen. Kotiin häntä voimme odotella huomenna. Alkoihan se loma hänelläkin. Minä tein meille kuopuksen kanssa "päiväohjelman" joka kuului näin:

- maanantaina munat
- tiistaina tori
- keskiviikkona kirppis.

Ei tällä tahdilla hengästymään pääse. Ei toisaalta tylsistymäänkään, kun kuitenkin joka päivä tulee lähdettyä jonnekin - kelistä riippumatta. Jos vanhat merkit paikkansa pitävät, tapaa kuopus lisäksi vielä kavereitaankin. Alkavat olla siinä iässä, että ajelevat spontaanisti toistensa ovelle ja kysyvät leikkimään. Enää ei tarvitse jokaista vierailua vanhempien kesken säätää. Vaikka sinne "keskustaan" halajan, se meidän mäellä on mainiota, että suurin osa kavereistakin asustaa täällä ja kuopus voi liikkua itsenäisesti heidän luokseen. Mutta takaisin päiväohjelmaan: eilen siis kävimme hakemassa taas niitä luomumunia sekä meille että ystävälle. Kanatkin olivat yhtä kiinnostavia kuin viimeksi. Kukosta puhumattakaan. Tänään pienemmässä lähikaupungissa on iltatori ja ajattelin, että käväisimme siellä. Huomenna alkaa yhdellä syrjäisimmistä kylistämme kyläyhdistyksen kirpputori ja kahviotoiminta, joten ajelemme sinnekin.  Eikös tuossa nyt ole lomapuuhaa ihan riittämiin alkuviikoksi? 

Yksi asia minua ihmetyttää: miksi jotkut tekstit keräävät enemmän roskapostia kuin toiset? Minun uusin "hittini" tässä suhteessa on kirjoitus Kasvissyöjä mutta muuten ihan mukava. Ja mitä siihen sitten ryöppyää? Ei peniksenpidennyksiä, ei norjankieleisiä seurantarjoajia, tällä kerta. Niin, eikä hampaidenhoito-ohjeita (!). Vaan painonhallintaa, dieettipillereitä ja sen sellaista! Mahtavaa!


***

Taas omituisia hakusanoja:

marjaana m***la on huono opettaja
marjaana h****nen homo

Mielenkiintoista! 

12 kommenttia:

 1. Mä olen huomannut saman, että joidenkin postausten yhteyteen kertyy enemmän roskapostikommentteja kuin toisten. Ja nyt kun en vähän aikaan postannut mitään niin roskapostikommentteja tuli erityisesti viimeisimmän postauksen yhteyteen. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole muuta logiikkaa kuin se, että jotkut kerää enemmän - ovat yleensä vähän vanhempia. Tai siis ihan uusin ei kerää. Outoa!

   Poista
 2. Kaipa niillä on jotain merkkisanoja, jotka käynnistään sen rp-automaatin. Kuten kasvissyöjä. Jos laittas tekstiin "lyhyt penis" niin tulisko sitten niitä pidennysmainoksia? ;)

  Kössistä on tullut bloggaava Batman?!

  Mulla pitäs olla kanssa tuollainen rauhallisen tahdin aikataulu... eilen oli kaksi juttua ja se oli liikaa. Tänään kirjastoon. Tosi hyvä systeemi tämä, kun ilmoittavat sähköpostiin laina-ajan umpeutumisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on käytössä tuo sama muistutussysteemi ja se on ihan älyttömän hyvä!

   Olen sitä mieltä, että pitää osata pysähtyä ja tylsistyäkin. Varsinkin nykylasten. Eilinenkin meni vallan mainiosti vaikka ei tuon enempää ollut suunniteltua hommaa. Kun kuopus välillä oli toimettomana, niin jo kohta se kehitteli jonkun legoleikin ja sitä rataa. Luettiin Potteria ja oltiin rauhassa.

   Rupeekohan tää postaus seuraavaksi keräämään niitä kommentteja, kun täällä puhutaan peniksenpidennyksestä ja painonhallinnasta?

   Pitäisköhän perustaa Kössille oma blogi?

   Poista
 3. Kyllähän tuossa lomapäiville on ihan riittävästi ohjelmaa. Minusta parasta lomaa on sellainen, ettei niin kovasti suunnittele mitä tekee milloinkin. Spontaanius kunniaan!
  Tuo alkaa olla ihana vaihe lapsilla, että pääsevät itse kavereiden luokse. Se kohentaa itsetuntoa ja saa tuntemaan itsensä isoksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, tää vapaus ja omaehtoinen liikkuminen tekee hyvää niin lapselle kuin äidillekin. Kun vaan äiti muistaisi, että se poika on jo iso. Mä sitä hellittelen ja sanon omaksi pieneksi pojakseni, niin se aina korjaa, että "mä en oo enää pieni!"

   Mäkään en halua tällätä päiviä täytteen ohjelmaa, pitää voida vaan olla, ja usein ne ex tempore -jutut onkin niitä ihan parhaita. Nyt jo näyttäisi, että huomisen ohjelma vähän elää. Saa nähdä mitä oikeasti tapahtuu!

   Leppoistaa oloa sinnekin!

   Poista
 4. Mistä Kössi haki tietoa vai kirjoitteli sähköpostia?

  Multa löytyi bloggerin viimeisimmistä hakusanoista "ei vaan seiso". Olisi varmasti kurja vaiva moinen, mutta varmaan joku lääkäri tms. voisi olla parempi paikka ryhdin hakemisiin kuin internetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tutkimattomia ovat Kössin tiet ja hommat.

   Mustakin tuntuu, että menisin mieluummin lääkäriin jos ei seis...eiku siis jos olis joku vaiva, ennemmin kuin roilaisin netissä. Tuota huono opettaja -asiaa rupesin oikein miettimään: haluaako tuo varmistusta omalle mielipiteelleen, etsii vertaistukea vai vaan haluaa kertoa googlelle mielipiteensä?!?

   Poista
 5. Kössistähän kuoriutuu vielä vaikka mitä!
  Oikein hyvä tekemisen tahti. On kuitenkin ihan hyvä lähteä joka päivä Jonnekin. Mulla on kyllä eri katsantokanta kuin sulla, sähän olet lomalainen ja nautit siitä :)
  Iltatori ja kirppis kuulostaa kivalta. Ehkäpä Kössi löytää kaverin? Kai se pääsee mukaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kössillä oli hommat kesken kun me oltiin lähdössä ;-)

   Mä en jotenkin pysty stressaamaan en arkena enkä lomalla - tekemisestä, nimittäin. Olen vissiin sen verran flegmaatikko. Ja kuopus saa isänsä kanssa touhuta mielin määrin, niin tää on sille oivaa vaihtelua. Hih. Mutta iltatorireissu oli mukava. Kiva tunnelma, hyviä ihmisiä!

   Poista
 6. Minäkin olen huomannut saman, että jotkut tekstit ovat oikeita roskapostimagneetteja. Vielä en ole keksinyt selitystä, mistä se johtuu. Joskus ajattelin, että sellaiset tekstit, joissa on linkkejä jonnekin muualle, vetävät herkästi roskapostia puoleensa (näin olin havaitsevinani), mutta ei tämäkään teoria pidä viimeaikaisten havaintojeni mukaan paikkaansa. Minun viimeisin "hittini" on teksti, jossa esittelin nokikanan poikasia. Hermo menee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäkin noita linkkejä ensin epäilin, mutta sitten tuli tää viimeisin, jossa ei ole linkin linkkiä. Tiedä sitten näistä, mutta koitetaan jaksaa!

   Toistan vielä täälläkin, että sun kuvat on kyllä ihan huikeita. Tänään kosketti etenkin ne sadepisarat!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana