Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Rankka päivä

...ei minulla, mutta Kössi Maasialla kylläkin.


Minä sen sijaan vietin rauhaisaa vapaapäivää taas teemalla Älä tee mitään. Luin yhden kirjan loppuun, surffailin, söin äitienpäiväjuhlista jäänyttä pastaa, otin päivätorkut, sen sellaista. Iltapäivällä käväisin apteekissa ja kaupassa ja hain kuopuksen iltapäiväkerhosta. Esikoinenkin jossain vaiheessa ilmiintyi. Jatkoimme rentoa olemista porukalla. Sain väännettyä pojille ruoan ja itselleni salaatin. Kuopus leikki syntymäpäivälahjoillaan ja odottaa jo kovasti huomisia kaverisynttäreitä. Minä lupasin paistaa jättikasan pieniä lettuja joista lapset voivat kasata hillon, sulkaalevitteen ja kerman kera itselleen mieleiset "kakut". Vähän keksejä ja karkkeja lisäksi, ja siinäpä ne sitten ovatkin, meidän synttärit. Rennolla otteella.

Niinpä eilisestä ei ole sen kummempaa raportoitavaa. Loppuviikko onkin sitten hektisempi. Heti huomenna tapaan kaksi myyntiedustajaa, keskiviikkona minulla on niiden kaverisyntärien lisäksi hermoratahieronta (sitä ei lasketa työksi ja se edesauttanee kestämään kuutta alakoululaista täällä meillä), torstaina normaali iltavuoro ja perjantaina se kesänavaus, jonne menemme kuopuksen kanssa molemmat töihin. Kutsuvierastilaisuuden taidan skipata kuopukseen vedoten. Paitsi etten lainkaan pidä pönötystilaisuuksista, järjestetään se sellaisessa paikassa jossa viimeksi käydessäni sain ihan hirveät homeoireet. Keskityn mieluummin työskentelemään kuntamme teltalla. Kelistäkin kun ainakin näillä näkymin näyttäisi tulevan ihan kelvollinen. Ensi viikosta nyt puhumattakaan. Siis säiden puolesta. Joko saa kaivaa kesämekot ja naamarasvan esiin?!?


***

Minä ihan oikeasti pyrin suhtautumaan kaikkiin homeoireisiin ja altistusasioihin vakavasti. Mutta tämän hakusanan, jolla blogiini oli tultu, kohdalla kyllä pääsi pärskähdys:

 homeoire esinahka

Ja ei, en osaa auttaa. Tähän kohtaan loppuvat minun vertaisevääni. Jos joku tietäänkin, ei, ei, ei, MINÄ EN HALUA TIETÄÄ!!!

10 kommenttia:

 1. Näin äkkiseltään tulis mieleen käytön puute ja pesemättömyys, jotka todennäköisesti korreloivat keskenään. Jos meinaan homeeseen vetää :)

  Kössi on saanut sotia vissiin oikein urakalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä EN halunnut tietää ;-D Yyyyh...

   Kössillä on aikas rankkaa!

   Poista
 2. Onko Kössillä hallussapitolupa? :D

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti keli lämpenee! :)

  Sun blogiin tullaan hauskoilla hauilla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus mua ei naurata ne haut yhtään... toisinaan sitten vähän enemmänkin ;-)

   Toivotaan lämmintä, sitä vissiin ois luvassakin!

   Poista
 4. Ihmettelin pitkään, että mikä hitto on 'vertaisEVÄ'. :D Mut mä oonkin ihan tukkonen eikä ajatuskaan siksi kulje.

  Onks toi Kössi vika positio joku joogajuttu vai onks se vaan simahtanut ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuhasena saa paljon anteeksi, jopa tuon!

   Kössillä on ihan perus-reporanka-asana ;-)

   Poista
 5. Piti porata omasta kurjasta kondiksestani mutta hakusanan luettuani tajusin ettei mua oikeastaan vaivaa yhtään mikään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauan kun esinahan alta ei löydy hometta on siis kaikki hyvin?!?

   Paranemisia sulle joka tapauksessa, vaikka vaiva onkin toisaalla ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana