Sivut

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Enkeleitä ja pikkupiruja

Joku saattaa muistaa otsikon televisiosarjan. Minä en ole nähnyt siitä ainoatakaan jaksoa, mutta siihen liittyy hupaisia muistoja, silti. Arttoriuksen vinkki Awkward Family Photos -sivustolle (ja juuri tuo nimenomainen linkin takaa löytyvä avaruuspukukuva) sai minut muistelemaan joulua 1998, jolloin esikoinen oli juuri syntynyt. Tai ei se joulu niinkään palautunut mieleeni, vaan silloisen laajennetun perheeni joulukorttikuva, johon meitä innoitti juuri tuo Enkeleitä ja pikkupiruja -sarja. Hih ja heh, kaikki onnelliset sukulaisemme saivat kyseisen "kuningasidean" kotiin kannettuna. Huh! Mutta kyllä meillä oli hauskaa... vaikka meinasin kuristua pahvisiin foliolla päällystettyihin siipiin, jotka oli ripustettu kaulaan hopeisella joulukuusen koristenauhalla. Sittemmin joulukorttini ovat olleet paljon tylsempiä.Etualalla kummikaksoseni, jotka ovat 
jo 18-vuotiaita,
ja tuo onnettoman pieni punainen mytty
oikealla on esikoinen n. 1kkVaikka jouluun on onneksi vielä jonkin aikaa, sen verran sanon, että erääseen perheeseen tuli joulu eilen. Meiltä jäi huoneidenvaihdon yhteydessä ylimääräisiksi yksi Cars-lamppu ja säkkituoli. Samoin järisyttävä määrä pikkuautoja sekä tuosta samaisesta sarjasta että muitakin. Sain ne kiertoon, kun tuttavaperheen isä nappasi ne eilen omille lapsilleen. Win-win -tilanne. Kuopus ei enää tarvinut niitä ja kun huoneensakin on enemmän isojen poikien huone, luovuttiin "niistä lapsuuden kamoista" kuten lapsi itse sanoi. Taas oli naurussa piteleminen.

Iltavuoro töissä meni mukavasti (pidin silmät auki, niitä ei pahemmin palellutkaan), ja nythän minä jo elelen kuin se kuuluisa ellun kana. Viikonloppu alkoi siis. Leppoisaa eloa ja oloa luvassa.

***

Arkisen aherruksen lomassa esikoisen kyseenalainen huumorintaju saa minut tyrskähtelemään:


R:ää lukuun ottamatta tuo on minun käsialaani


Oikein mukavaa viikonloppua teillekin!

14 kommenttia:

 1. :D
  Esikoisella on hyvä huumorintaju enkä tarkoita tällä ko. kehon kohtaan viittaavaa sanaa, vaan sitä että kaveri tajuaa kuinka paljon yhdellä kirjaimella saa aikaan!

  Kiitos kuvista muutenkin sillä mua on pitkän aikaa häirinnyt se tietyn puvun päätön nainen mutta ilmiintyihän se pääkin vihdoin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pää on tosin 15-vuotta vanha, mutta sama pää (kesät talvet).

   Mitä esikoisen huumoritajuun tulee, sillä leikkaa hyvin. Rakastana sanailua sen kanssa, ja parhaimmillaan me ollaan kun päästään kaksistaan revittelemään englanniksi tai ruotsiksi!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sulle kiitokset muistutuksesta, se löytyi helposti ja no - onhan tuo erilainen joulukortti ;-)

   Poista
 3. Hauskoja kuvia... oletan, että ärrän lisäksi tuo väliviiva on esikoisen? Pienen punaisen mytyn... :D
  Mahatauti on sitten siirtynyt minuun... toinenkin tyär oksensi, mutta se ei suostunu jäämään kotiin - ja on tää niin hirvee tauti, että jos se oikeesti on, niin ei varmaan lähtis mihinkään! Eli silä on joko superhyvä immuniteetti tai sitten eri pöpö tai sitten jotain muuta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääk, toivottavasti toivut pian, vatsatauti on pahinta mitä tiedän. Meillä jylläsi sellainen viikon mittainen esikoisella vasta ja sääliksi kävi onnetonta!

   Oikeassa olet, väliviiva on esikoisen, se on oikea oikeinkirjoituspoliisi, joten r:n lisättyään ei olisi voinut jättää ilman väliviivaa, ei millään.

   Poista
 4. Kiitos päivän tyrskähdyksestä esikoisellesi! Mun ajatuksilleni tuossa oli voinut olla ajatusviiva tavuviivan tilalla. Välillä inhottaa ajatuskin pyykkivuoresta!
  Kyllä tuo alkanut viikonlopun vietto kuulostaa mukavalta. Itse olin pari päivää pääkaupungissa ja tänään töissä. Iltapäivällä sitten fysioterapia ja sen jälkeen viikonloppu!
  Muuten teillä on ollut ihana joulukortti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En melkein enää muistanutkaan tuota korttia, mutta hykerrytti se edelleen kun kaivoin esiin.

   Esikoinen rakastaa sanoilla leikkimistä ja niiden vääntelemistä - ihan niin kuin minäkin. Monet hyvät naurut on saatu yhdessä. Tuostakin!

   Oikein rentouttavaa viikonloppua sulle, Sari!

   Poista
 5. Suloinen kuva :) ja hyvä muistilappu :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyihän se sieltä kaappien perukoilta kun tarpeeksi penkoi!

   Poista
 6. Täällä ei tule tagliatelleä, täällä tulee roibosta nenästä :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aavikon kermaa! Se voitelee varmaan oikein hyvin!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana