Sivut

perjantai 21. maaliskuuta 2014

Jalkapalloileva johtaja

Piti käväistä eilen työmaalla, koska meille tuli uusi ilmanpuhdistin. Onhan näitä ollut ja testattu, yhtä sun toista ja koko ajan tuntuu uusia tulevan markkinoille. Tämän vempeleen myyjä on kuitenkin itsekin käynyt läpi homehelvetin, joten tuntui vakuuttavammalta kuin muut sanoessaan, ettei kehtaisi kaupata tuotetta johon ei itse usko. (Tälle perheelle kävi muuten hyvin, toisin kuin Hesarin artikkelissa haastatellulle, joka edelleen odottaa korjauksia upouuteen kotiinsa. Jos minun kattoni näyttäisi tuolta, muuttaisin heti evakkoon. Mutta minä tiedänkin, mitä homeille altistumisesta voi seurata.) Sain tuotteen testikäytöön ilmaiseksi, koska se on aivan uusi kotimainen ja kaipaavat referenssejä. Katsotaan. Ei se ota jos ei annakaan.

Sairaslomani jatkuu vielä tämän päivän ja viikonlopun yli oleilen kotosalla. Jo eilen palasin iltapäivällä lueskelemaan ja lepäilemään kotiin. Vähän on jotain tautia liikkeellä, kun esikoinen oli keskiviikon poissa koulusta ja kuopus torstain. Meni kuitenkin isälleen yhdeksi yöksi ja palaa tänään joko kouluun tai sitten suoraan kotiin viikonlopun viettoon. Minullakin jurnii kurkussa joku tai jokin. Rauhaisaa aikaa onkin siis tarkoitus viettää ja karkottaa kaikki pöpöt. Hus siitä!


Tässä syödään "parantavaa herkkua",
tuunasimme edellispäivän munkkeja.


Illan tössyttelinkin sitten teinin kanssa kotona. Luin loppuun Äidinrakkaus-kirjan, ja voin suositella sitä lämpimästi. Lämminhenkinen ja koskettava, vaikkakin vähän ennalta-arvattava. Mutta esikoisromaaniksi varsin vaikuttava. Ja minä nyt vaan en voi vastustaa kirjoja, joissa kokataan hyviä ruokia. Seuraavaksi aloitin hömppädekkaria. On ainakin tullut luettua sairasloman aikana. Kevään uutuuksia pukkaa tasaiseen tahtiin joten jatkossakin on yöpöydällä yhtä sun toista mihin tarttua. 


***

Hassuja hakusanoja taas.

jalkapalloileva johtaja. Minä en ainakaan ole, mutta näen sieluni silmillä tyypin, joka tulee puku tai jakkupuku päällä töihin, ja hänellä on mukanaan jalkapallo, jota hän potkii pitkin käytäviä. Kikkaileekin, tietysti, vaikka hienot kengät eivät siihen parhaat mahdolliset olekaan.

14 kommenttia:

 1. Olipas hurjia homejuttuja... ja mieki näin unta hometalosta viime yönä. Toivottavasti ilmanpuhdistimesta on apua!
  Luin muuten Suomela-lehdestä julkisivun homeenpoistosta, ja siinä lukee "Suomalainen ilmasto, erityisesti niin kutsuttu vaakasuora sade sekä kapeiden räystäiden ylitse suoraan seinälle tulviva sadevesi asettavat rakennuskantamme julkisivut kovelle koetukselle." Mietin, että miten muka suomalainen sade eroaa vaikkapa puolalaisesta tai kanadalaisesta? Eiköhän se nyt suurinpiirtein samansuuntaisesti sada muuallakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, tuohon sadekysymykseen en osaa kyllä ottaa kantaa... paitsi että meillä sataa enemmän, ymmärtääkseni, kuin vaikkapa Keski-Euroopassa.

   Luinkin sun homeunesi ja se kohta kun muut meni kattomaan lehmää ja sä et päässyt riipaisi. Kauhea painajainen!

   Poista
 2. Ikäviä ja surullisia tarinoita.
  Toivottelen kuitenkin lämmintä ja lupsakkaa viikonloppua. Hus, pois, kauas pois, kaikki taudin alut ja -siemenet!!!
  Hymyilytti muuten, kun etsin jotakin kuvaa kuukkelilla. Sun Mulkoiluhousukuvasi blogista oli heti etusivulla yhtenä, vaikkei liittynyt etsimääni millään lailla. Siitäkin oisit saanut hauskan hakusanan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullon vähän sellainen mulkoiluhousuolo just nyt, mutta kyllä se tästä. Kuopus tulee kohta piristämään mua. Se ei päässyt kouluun tänäänkään, joten öllötellään rauhassa kotosalla.

   Sellaista innostunutta ja idearikasta viikonloppua sinnekin ja kerro nyt pian meille enemmänkin, joooko!

   Poista
 3. Älkää antako taudin tarttua takinliepeeseen!

  Minullakin on vähän kurkkua karhentanut parina päivänä eikä asiaa varmaan auta tämä jatkuvasti muuttuva sääkään. Nytkin on hienonnäköinen ilma, mutta tuuli on aivan helvetillinen.

  Viikonloppuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, mukavaa - ja tervettä - viikonloppua!

   Meilläkin aurinko paistelee mutta tukka lähtee jos ulos uskaltaa. Eikä näillä kurkuilla tee mielikään mennä, möllötellään kotosalla ja luetaan Harry Potteria.

   Poista
 4. jalkapalloileva johtaja, samat mielikuvat mullekin tuli. Toivottavasti ilmanpuhdistimesta on apua! Oikein mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon myös, että tästä vempeleestä olisi apua. Saa nähdä!

   Mukavaa viikonloppua sinnekin, vilukissi

   Poista
 5. Ilmanpuhdistin voisi olla hyvä kissataloudessakin.... Mulla on aina aamulla nenä tukossa, vaikken ole allerginen, mutta oikeasti havahduin asiaan vasta äskettäin kun olin yökylässä lemmikittömässä paikassa ja olotila aamulla oli ihan erilainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tukkoinen nenä on vissiin aika yleinen aamuisin - todellakin tiedän tunteen. Mitä pidempään olen ollut huonossa ilmassa sen enemmän nokka on seuraavana aamuna tukossa ja nenän limakalvot kovilla. Puhdistin ja kostutinkin auttavat varmasti vaikka allergiaa ei olisikaan.

   Silti kissalle terkut!

   Poista
 6. Kirjoista puheenollen, oletko lukenut Risto Isomäen Sarasvatin Hiekkaa? Julkaistu 2005, kirjassa tapahtumat sijoittuvat vuoteen 2020. Ei ydinvoimaloita, kiitos.
  -a

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Risto Isomäkeä olen seurannut tyyppinä aika pitkään, mutta tuo kirja on lukematta. Olen tosi huono scifin ja fantasian kanssa. Muistan kyllä kun se tuli ja siitä kohuttiin - ja meiltä kirjastostakin kovasti kyseltiin.

   Poista
  2. Mä en sijoittaisi tuota scifiin - mutta fantasiaan kyllä erittäin mielelläni (jotta ei koskaan niin tapahtuisi). Oikeesti kirjassa on paljon faktaa, se on ekologinen trilleri joka kertoo ihmisen itsensä aikaansaamasta ilmastonmuutoksesta.
   Nyt "saarnasin" liikaa, joten hiljenen :-))
   -a

   Poista
  3. Saa saarnata, ja mä taidan tietää teeman ihan työnikin vuoksi, vaikken lukenut olekaan ;-) Sitten kun Fukushima tapahtui, Isomäkeä haastateltiin oraakkelina.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana