Sivut

perjantai 9. elokuuta 2013

Nappasin haasteen

Nappasin Sirpalta haasteen, koska omat juttuni nyt taas ovat vähän jäissä.


1. Mitä et koskaan suostuisi tekemään?

Sellaisia itsestäänselvyyksiä, kuin hylkäämään lapsiani, myymään itseäni. Olen myös aika mukavuushakuinen, joten benjihypyt sun muut saataisivat mennä tähän kategoriaan.


2. Millaisia haaveita sinulla on?

Minä haaveilen ihan omasta kodista, sellaisesta jossa voisin hengittää, jonka voisin laittaa omannäköiseksi. Ja sitten haaveilen, että tapaan joskus jonkun miehen joka haluaa samoja asioita elämältä kuin minä, jonka kanssa voin olla oma itseni ja viettää leppoisan loppuelämän.3. Täyttyykö roskapussi kaapissa kukkuroilleen vai viedäänkö pussi hyvin nopeasti ja usein ulos roskikseen?

Roskahuolto on esikoisen kontolla ja välillä joutuu huomauttelemaan. Tosin meillä on ihan megaluokan roskis, sellainen jalalla aukaistava "teollisuusmalli" joka syö aika paljon ennen kun täyttyy. Esikoinen rakastaa sitä!


4. Etsitkö usein kotona lompakko, kännykkää, avaimia jne?

Lompakko ja avaimet ovat aina käsilaukussa mutta kännykkä on monesti hukassa. Onneksi siihen voi soittaa, jos sattuu esikoinen olemaan omine puhelimineen kotona.


5. Viihdytkö juhlavaatteissa?

En. Tai riippuu juhlista, jos voin kekkaloida vain vähän fiinimmässä kesämekossa, sitten se menee oikein hyvinkin.


6. Ovatko valokuvasi hyvin järjestyksessä?

Kun vielä asuimme yhdessä, kuopuksen isä teki mielettömän työn aina vuoden vaihteen jälkeen. Hän järjesteli otokset, valkkasi parhaat ja sommitteli niistä valokuvakirjan. Arvaatte, että perinne ei ole jatkunut sen jälkeen. Mutta blogia varten koneella kuvat ovat kyllä suht löydettävissä.


7. Onko jääkaapissasi tuotteita, jotka ovat jatkuvasti lopussa tai ainakin tuntuu siltä? 

Meillä on aina kaikki lopussa, tai ainakin tuntuu siltä. Lapsiperheessä menee uskomattomasti ruokaa, mutta nyt kun koulu alkaa, voin taas vähän huokaista. Ja olla kiitollinen siitä, että Suomen kouluissa saa yhden lämpimän ruoan ihan ilmaiseksi. Mahtavaa!


8. Onko sinulla paheita? Millaisia?

En ole kauhean paheellinen ihminen, mutta sanotaan, että koitan nyt arjen alkaessa skarpata tissuttelun ja herkuttelun suhteen. 


9. Viihdytkö kotona vai sisältyykö lomaasi lomareissu/lomareissuja?

Lomareissut ovat kivoja, mutta eivät taloudellisesti läheskään aina mahdollisia. Ja me kyllä viihdymme todella hyvin kotonakin. Ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että valtaosa lomasta vietetään kotona, muuten tulee stressi.


10. Mistä asiasta/asioista/piirteistä sinua kehutaan?

Olen kuulemma hyvä ja uskollinen ystävä. Työssäni olen hyvä myös.


11. Mietitkö sitä, että mitä Suomen valtion taloudelle tapahtuu?

Mietin, useinkin, ja minua toden teolla harmittaa sosiaaliturvan ja terveydenhoidon leikkaukset. Mietin myös, pitäisikö olla innokkaampi talkoolainen ja olla myöntyväisempi palkanalennuksille ja muille radikaaleille toimille. Sitten ajattelen, että osallistukoot ne joilla on varaa. Minulla ei ole. Ei oikeasti ole. Ettei mene liian vakavaksi, saatte yhden Fingerporin, joka sattuneista syistä ns. kosketti minua oikein todella.

8 kommenttia:

 1. Mainioita vastauksia! :)

  Mulla on muutama kansio koneella nimettynä ja niihin lajittelen kuvia ja monet kuvat päätyvät blogiini.

  Fingerpori on hyvä! :D Mä aina mietin, kun lehdessä on, että koira puri jotakuta, niin kissani on välillä haukkaisut (mua), mutta tapahtuma ei ole päätynyt paikallislehteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rantakasvi ehdotti, että olisin myynyt iltapäivälehtiin tuon "Pupu puri pyllyyn" -otsikon. Ehkä säkin voisit koittaa tehdä Kollosta julkkista!

   Poista
  2. Otsikko olisi myyvä!:-)

   Kollo saa ilta/aamuhepulissaan yhdellä puraisulla/raapaisulla aikaan näyttävät jäljet niin lehdet voisivat olla kiinnostuneita.:-D

   Poista
 2. Mukava lukea näitä haastevastauksia ja tuo Fingerpori on kyllä mainio. Nauroin sitä yhtenä aamuna,kun se oli täällä lehdessä. Miten Suomen kielen sanoilla onkin niin monia merkityksiä....Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopus kuunteli eilen nukkumaan mennessä Jukka Parkkisen Karhukirjeitä kesäleiriltä -äänikirjaa ja mä olohuoneen puolella hihittelin. Siinä leikitellään suomen kielellä ihanasti. Joskus tosin mietityttää, miten paljon lapset niistä ymmärtää, mutta joka tapauksessa ne tykkää. Esimerkki: "Jos poliisilta menee pidätyskyky, koko yhteiskuntamme on kyllä lirissä".

   Mukavaa viikonloppua sinnekin!

   Poista
 3. Aika usein mies joutuu selittämään mulle Fingerporin, mutta tämän ymmärsin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi oli jotenkin aika yksiselitteinen. Aina ne ei oo. En mäkään aina tajua, paitsi ne kaksimieliset, aina, laakista!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana