Sivut

lauantai 12. tammikuuta 2013

Yllätys yllätys

Viikolla löysin sängystäni yllätyksen. Tai tarkemmin sanoen se kömpi sinne ihan itse vähän sen jälkeen kun olin nukahtanut. Kuopus käveli taas unissaan. Heräsin siihen, kun teki itselleen pesää kapean sänkyni jalkopäähän. En ole tottunut nukkumaan lapsen kanssa ja meni unet taas ihan metsään kun kuitenkin hetken yritin. Kun en jaksanut kantaa tuota isoa rötkäletta omaan sänkyynsäkään - joka on siis puoliparvi enkä pysty Herra Hakkaraistamme sinne omin voimin punkeamaan -  siirryin suosiolla sohvalle. Aamuyöllä huoneestani kuului yllättynyt huuto: "Äiti miten mä täältä heräsin?" Yllätys oli itsekin yllättynyt.

Tavallaan iloinen yllätys oli myös, kun esikoinen oli leiponut herkkuja erään konsertin väliaikakahvitukseen, jonka heidän luokkansa hoiti kartuttaakseen luokkaretkirahastoaan. Kaikki tarjoomukset eivät olleet tehneet kauppaansa, eli viikonlopuksi meille palautui puolikas pellillinen mokkapaloja. Nam!


Lampussa roikkuva Jyrsis oli kyllä yllätys - hauska sellainen


Yksi suloinen yllätys minua odotti myös sähköpostissani. Lähetin ihanalle Magsille eilisessä postauksessa näkyvän simpukan, kun huomasin, että siinä oli sopivasti pieni reikä keskellä. Ihan kun se haluaisi päästä koruksi. Ja se pääsi. Tämä oli ensimmäinen tilauskoruni ja luulen, hitsi vie, ettei suinkaan viimeinen. Se yllätys oli siis valmiin korun kuva sähköpostissani. Annoin Magsille vapaat kädet, koska luotan täysin hänen makuunsa ja rakastan oikeastaan kaikkea, mitä hänen korupöydältään maailmalle lähtee. Kannatti luottaa. Alussa Mags visioi koruun eri elementtejä sähköpostitse ja värimaailman hän tarkistutti minulla matkan varrella, muuten koru pysyi yllätyksenä loppuun saakka. Odottakaapas, kun saan koruni postissa ja näette sen!

On olemassa myös vähemmän mukavia yllätyksiä. Töissä muhii juuri nyt yksi, mutta siitä ehkä enemmän myöhemmin.

***

Yllätys. Olin todella yllättynyt, kun torstai-iltana kukaan ei pyytänyt minua treffeille. Oranssista paidastani huolimatta. Toisaalta, jos joku sen illan asiakkaista olisi pyytänyt, en olisi lähtenyt. Hmmm, dilemma!

Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua itse kullekin. Meillä ei - yllätys yllätys - ole ohjelmassa muuta kuin rentoutumista ja vötkistelyä. Tästä saattaa hyvinkin tulla pyjamaviikonloppu.

4 kommenttia:

 1. Huomenta ja hyvää sellaista!
  Pelkkää yllätystä jahyvä niin sillä elämä ilman jännitystä on perin tylsää ;)
  Kalsareissa, tai paremminkin verkkareissa ajattelin kulkea minäkin kunhan saan tämän aamun menot hoidettua.
  Mitä parhainta viikonloppua sinulle ja pesueelle, toivotaan että sun mukavat yllärit jatkuvat :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta,

   täällä nautitaan rauhaisasta viikonloppuaamusta. Minä koneella ja kuopus katsoo lastenohjelmia. Esikoinen nukkuu. Aivan ihanan leppoisaa!

   Viettäkää tekin leppoisa viikonloppu, yllätyksillä tai ilman!

   Poista
 2. mukavaa viikonloppua sinulle ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sulle Nata! Meillä ainakin on ollut oikein rentouttavaa ja mukavaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana