Sivut

maanantai 27. elokuuta 2012

Mielenrauhaa

Meille muutti buddha. Olen jo pitempään havitellut "nauravaa buddhaa", sitä isomahaista, joka tuo onnellisuutta ja vaurautta taloon. Haluaisin puisen ja suht suuren, mutta sitä ei ole tullut vielä vastaan. Tässä odotellessa nappasin sisustuskaupasta pikkuriikkisen (noin 10 senttiä) - jos se toisi vaikka ihan vähän parannusta taloudelliseen tilanteeseen?!? Täytyy muistaa hieraista kaverin mahaa aina silloin tällöin. Se kuulemma auttaa. Sanotaan myös, että tuo varastoi vatsaansa kaikki huolet ja muuttaa ne onnellisuudeksi. Kiva!
Nyt on kyllä meditatiivinen rauhallisuus ja rauhoittuminen ihan paikallaankin. Ei nimittäin vanha enää jaksa. Ei rellestää pikkuveljen kanssa kahta päivää, ei säätää tapaamisasioista kuopuksen isän kanssa (...rkele, mutta saatiin rytmi taas kuntoon syys- ja joululomien ajaksi). Eikä varsinkaan tanssia ja laulaa hulluna yhdeltä yöllä paikallisessa "Oon kolmekymppinen, takana on luja putki rilluvuosien". Ja seuraavana päivänä sitten tajuta että kröhöm, taidankin olla nelikymppinen. Ja siltä kyllä tuntuukin.

Arki, ihana tervetullut arki!

***

Ja ihana kuopus, vessasta, jossa kaikki kuningasajatukset syntyvät:

Kuopus: Äiti meillä on monta juttua tässä välissä.
Minä: ???
Kuopus: Ensin on vaatteet. Sitten vaatteiden alla on iho. Ja ihon alla on lihakset. Mutta mitä lihasten alta oikein paljastuu?
Minä: Luut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana