Sivut

perjantai 10. elokuuta 2012

Joululahjaostoksilla

Uskomatonta mutta totta, tein tällä viikolla ensimmäisen joululahjaostokseni. Joo, tiedän, olen hieman etuajassa, mutta vihaan sitä joulunalusruuhkaa ja hötkyä. Kaikkein eniten inhoan sitä, että pitää keksimällä keksiä jotain jollekulle lahjaksi. Niinpä tartun aikailematta toimeen, jos oiva lahjaidea päähän pälkähtää, oli sitten helmi- taikka elokuu. Ja kaikkein parasta on, jos lahjan saa tilattua netin kautta ja välttää kokonaan hikisen kaupoissa juoksentelun. Näin nytkin.

Kuopus on löytänyt maanmainiot Ice Age -leffat ja rakastunut kaikkien muiden lailla Jyrsikseen, tuohon pieneen sinnikkääseen tammenterhoja keräilevään oravaan. Niinpä päätin tilata hänelle Jyrsispehmon. Näissä hyvissä ajoin ostetuissa lahjoissa on toki se vaara, että kiinnostus ehtii hiipua. Tätä estääkseni tilasin myös Ice Age 3 -elokuvan, joka meiltä puuttuu. Joulun aika mennee mukavasti näillä eväillä. Paitsi että hoksasin juuri, että tänä vuonna taitaa olla kuopuksen isän vuoro viettää joulua hänen kanssaan, koska viime joulun olimme kotosalla. Opettelen vielä näitä kuvioita...

Kuva Kukunorin sivulta


En muuten ole ainoa, joka joulua ajattelee: pongasin sekä Hannen että Omapäisen arkeilijan sivuilta maininnan joulusta aivan näihin samoihin aikoihin. Konnadonnakin liittyi joukkoon! En ole yksin - jihuu!

***

Kuopus on ruvennut ikävöimään minua ja kovin oli eilen halipula ennen lähtöä isälleen (itse lähtö sujuu onneksi reippaasti). Se on suloista ja surullista yhtä aikaa. Istuimme pitkään sylikkäin eikä minulla ollut kiire pakkaamaan, laittamaan ruokaa, ei minnekään. Minulla oli aikaa olla pelkästään lasta varten. On aika olla pelkästään lasta varten. Ja on aika olla ihan yksin, kuten nyt.

4 kommenttia:

 1. On se hyvä, että on muitakin jo joulua ajatelleita! Ja minä kun luulin olevani jotenkin poikkeava:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa repesinkö, kun huomasin mökiltä tullessani uusimman blogimerkintäsi? Emme todellakaan ole yksin!!!

   Poista
 2. Heh! Tulin juuri kaupoilta ja sattumoisin ostin 'pientä sievää' jouluksi siskolle ja hänen tyttärelleen - kun oli alessakin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, meitä on muitakin! Tiedän, että jotkut eivät vaan käsitä miten elokuussa voi ostella joululahjoja. Ihan hyvin, näemmä ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana