Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Ohi on!

Autokoulun kakkosvaihe ja sitä myötä koko autokoulukin. Jeeee! Niin sanottu pysyvä ajokortti tulee parin viikon päästä ja sitten voin huokasta helpotuksesta. Täytyy kyllä sanoa, että tuo kakkosvaihe tuntui aavistuksen verran rahastukselta. Maksoin 75€ ajorataharjoittelusta eri firmalle ja autokoulu puolestaaan lykkäsi käteen 270 euron laskun. Tämä siitä hyvästä, että sain yhden ekologisen ajon tunnin ja että kävimme radalla uudestaan liukkaan kelin ajon, jonka siis jo ykkösvaiheen aikana olimme suorittaneet.

Ja vähän varoituksia päälle (älä aja humalassa tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena, hirvi on todella iso eläin, pidä niskatuki niskan takana, hauki on kala). Ai niin, sainhan minä punnituksessa kaikkien aikojen pohjalukemat: liki 3000kg - puntarissa, joka mallasi millä painolla syöksyn takapenkiltä etupenkkiläisen niskaan 50 km/h vauhdissa jollen käytä turvavöitä. Käytän. Onneksi tosielämässä en paina ihan noin paljoa. Pahoin pelkään, että ystävämme poliisikin perii vielä uuden kuudenkympin maksun, kun menen korttia hakemaan. Mutta pääasia, että se on ohi.

Kuva täältä

Koko päivä siinä touhussa meni, ja vaikken koskaan ole kuullut kenenkään repuuttaneen kakkosvaihetta, piti kuitenkin vähän jännittää. Kun pääsin polkemasta kaasua, pitihän sitä jännitystä ja pääsiäisenajan rästejä purkaa vielä hurauttelemalla kuntopyörällä. Mieluummin olisi kyllä tehnyt mieli viiniä, mutta pysyin tiukkana.

Hermo on ihan vähäsen tiukalla, mutta onneksi ihan oikea arki alkaa ja pian se myös päättyy! Viikko onkin yht äkkiä jo puolessa ja kuopus lähtee taas huomenna isälleen pitkäksi viikonlopuksi. Esikoinenkin menee mummille tällä kertaa jo perjantaina ja minulle tulee kaksi vierasta: entinen ja nykyinen kunnallispoliitikko pikku kunnastamme. Saa nähdä puhutaanko politiikkaa ja kuinka paljon. Lauantaina ainakaan ei puhuta, silloin mennään käsityömessuille Konnadonnan kanssa. Mukavampaa siis luvassa.

2 kommenttia:

  1. Onnea ajokortista, hieno suoritus !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Pian jo ihka oikea korttikin tulee. On ihan voittajafiilis!

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana