Sivut

maanantai 20. helmikuuta 2012

Loppuihan se viikonloppukin

Minulla oli oikeasti oikein mukava viikonloppu, vaikka ehkä edellisistä kirjoituksista se ei aivan välittynyt. Perjantaina tein pari kohtuuhintaista löytöä Marimekon reissultamme. Ja söimme hyvin vakiofalafel-paikassamme. Nam!

Tunika ja sukkahousut (silittämättä ;-)

Palasin itsekseni hiljaiseen kotiin ja poltin kynttilöitä, vaikka ensin mietin, etten raaski sytyttää kaikkia "vain itseäni" varten. Ketä muuta sitten? Nautin harvinaisesta rauhasta ja menin varhain nukkumaan. Lauantaina heräilin pikku hiljaa, kahvittelin, tein blogikierroksen, kudoin, valmistin smoothieta - kaikkea, mitä ei arkena eikä aina viikonloppunakaan jaksa tai ehdi kun pitää huolehtia lapsista. Täytyy muistaa hemmotella ja arvostaa itseään!

Myöhemmin ajelin "isolle kirkolle" ja nappasin esikoisen mummilta mukaani. Hän tarvitsi hiihtolomareissuaan varten jotain pientä ja minä halusin katsastaa eteisen mattoja. Mattoa ei löytynyt, mutta esikoinen on kyllä aina niin mainiota shoppailuseuraa. Parhaan löydön tein taas ihan kotipaikkakunnan S-marketista: luomujuustot ovat saapuneet sinnekin. Oltermanninhan löysin jo aiemmin K-kaupasta.

Luomugouda ja -raejuusto.

Kotiin tultuamme söimme ja saunoimme. Illaksi saimme molemmat vieraita, esikoinen koulukaverinsa yökylään ja minä hänen äitinsä kahville ja sitten vielä ystäväni luomujuominkeihin.

Sunnuntaina kuopus tuli kotiin ja oli tarkoitus käydä laskiaisriehassa, mutta keli oli aivan hirveä ja nuhjustimmekin sitten vaan kotona. Vaikka en todellakaan ehdi ikävöidä kuopusta silloin kun on isällään, on se silti vaan niin ihana tunne sunnuntaina kun koko perhe on taas koolla. Molemmat pojat kotona. Minun luonani. Ihan parasta!

Kyllä elämä sittenkin on aika mukavaa. Vaikka sain viikonvaihteessa oireita melkein jokaisesta vierailemastamme paikasta, tämä on vielä todella pientä, kun vertaa vaikkapa tähän perheenisään, joka asuu teltassa, talvellakin.

Minulla on viihtyisä, terve koti, suloiset pojat, mahtavia ystäviä - ja täksi päiväksi on luvattu jopa vähän aurinkoakin. Nauttikaamme, mikään näistä ei ole itsestäänselvyys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!
Marjaana