Sivut


torstai 6. helmikuuta 2020

Sirius-nimiset verhot

En tiedä iskikö karma, mutta ainakin tämän viikon on ollut ihan järjetön makeanhimo ja viiniäkin on tehnyt mieli. Äääh! Kuopus lähtee isälleen viikonlopuksi ja aion kyllä suoda itselleni lauantaina ruoan kanssa lasin jos toisenkin: menemme äitini, hänen miehensä ja esikoisen kanssa yhdessä syömään. 

Esikoista näen muutenkin pitkästä aikaa, kun on huomenna sijaistamassa vanhalla koulullaan (ja kuopuksen nykyisellä). On käynyt säännöllisen epäsäännöllisesti siellä, mutta vielä ei ole osunut kohdalle, että isoveli opettaisi pikkuveljeään. Sitä odotellessa.

Ja viikonloppua. Jotenkin on ollut taas pitkä viikko. Ja vielä jatkuu, huomenna tosin lyhyesti mutta kuitenkin. Käyn pitämässä yhden satutunnin ja tekemässä vähän paperihommia. Ensi viikolla on kehityskeskustelu ja siihen on pitänyt valmistautua. Työnkuvaustakin on viilattu. 

Olen myös piirrellyt hyllyjen paikkoja pohjapiirustukseen, koristellut Paintillä kollegan ottamia sisävalokuvia ohjeilla ja evästyksillä (tämä siirtyy 20-30cm, tämä lähtee pois jne). Niin, ja olemmehan me tosiaan sijoittaneet yhden lainaus- ja palautusautomaatin oheistuotteineen (palautuskärry ja -laatikko) paikoilleen. Ensi viikon torstaina pitäisi olla asennus ja käyttöönotto. Automaatteja ei vissiin kuitenkaan ole tapana vihkiä kuohuviinillä käyttöön?!?






Ja verhotkin tosiaan olen ripustanut. Eikö ole aika kodikas?

6 kommenttia:

  1. mun mielestä ihan ehdottomasti kirjaston automaatit pitää vihkiä käyttöön kuohujuomalla!

    Meillähän nuoriso (tai siis lähinnä esikoinen) suunnitteli järjestävänsä kaikki suuret juhlansa kirjastossa - rippijuhlat jossain uskonnollisella puolella, häät romantiikkaosastolla, kastejuhlat lastenkirjapuolella ja tuhkat kuulemma lykätään palautusautomaattiin. (se laps rakastaa kirjastoa vielä enemmän kuin minä)
    Niin että täytyyhän se automaatti jotenkin pyhittää käyttöön, eikö vain? Sillä on kumminkin suuri pyhä tehtävä ihmisen elämässä edessään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä ihana lapsi ♥ Mä haluun adoptoida sen! Kutsua meidän automaatin vihkiäisiin! Vihkiä sen meidän "hääosastolla". Mutta tuhkista puhutaan vielä!

      Poista
  2. Aina voi vihkiä mitä vaan kuohuvalla :) Mä esimerkiksi vihin eilen miehen synttärit uudelleen, vaikka oikea päivä meni aikaa sitten. Ajattelin, että voihan sitä vaikka läpi vuoden juhlia toisen uutta ikää. Tai jos jaksetaan juhlia miestä alkuvuosi, niin kesällä voidaan vaihtaa minuun, heh heh.

    Tuosta tilasta tulee varmasti jännittävä ja suosittu, kunhan kaikki pääsevät kohdilleen.

    Mukavaa sunnuntain jatkoa sinulle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina voi keksiä aihetta juhlaan, olet niin oikeassa, Birgitta ;-)

      Suloista sunnuntaita sinnekin ♥

      Poista
  3. Ehdottomasti automaatti pitää kastaa ja vihkiä! (Ja kotona privana vaikka vielä uudelleen) Ja nuo kodikkaat ja kivat verhotkin ansaitsee kyllä huomiota!!
    Mukavaa viikkoa Marjaana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helmi ♥

      Jos mä sitten kotona vihin sen käyttöön ;-)

      Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana