Sivut

tiistai 10. huhtikuuta 2018

Teemaväri

Tuo edellisen postauksen kevään sinapin kummallisen pilaantuneen oliivin vihreä, tai ylipäätään vihreä, ei ole ollenkaan minulle tyypillinen väri, mutta olen silti jo ehtinyt ostoksiani testata ja ulkoiluttaa. Liivi ja väri toimii mustan fleecetakin kanssa mainiosti. Sattuipa sitten niin, että samaiselta kirpputorilta löytyi vielä kevättakkikin samaa sävyä hintaan 2€. Naapurin rouva myös sattumalta toi tuliaisiksi samanvärisen kynttilän. Kai minä nyt sitten vaan opettelen tuon värin kanssa pärjäämään? Hyvällä alulla jo olen.
Kuvassa oleva kirja on Jukka Itkosen Sorsa norsun räätälinä jonka luin viikonvaihteen aikana. Aivan hillitön opus, joka loksautti kyllä leuan useampaankin otteeseen ja herätti enemmän kysymyksiä kuin antoi vastauksia. Kuten voiko lasten kirja olla sienipäissään kirjoitettu? No ei, mutta käsittämättömän hauska se joka tapauksessa on. Suosittelen  kaikille lapsenmielisille!

Eilinenkin vapaa meni kyllä mukavissa merkeissä, ja illan suussa kuopus tuli kotiin. Sai jo tullakin, nyt alkaa arki. 

8 kommenttia:

 1. Ilmeisesti jossain on päätetty, että tuo on nyt sun uusi voimaväri. Mulal kävi samoin neonpinkin kanssa :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä näin on, täytyy vaan opetella käyttämään! Ja jos en opi, voin myydä kirpparilla eteenpäin, oli sen verran halvat!

   Poista
 2. Ai se on vihreä. Luulin keltaiseksi. Ehkä ruudunsäädöissä jotain häikkää...
  Kyllä lastenkirjat voi olla sienipäissään kirjoitettuja, eikös Carroll Lewisistäkin liiku sellasia huhuja, että Liisa Ihmemaassa olis tajunnanalaajentajien avulla kirjoitettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, oiskohen Itkonen Suomen Lewis ;-)

   Tuo on tosi outo väri, ei tiedä onko keltainen vai vihreä, sitä paitsi mun kamerakin vääristää. Mutta päätin, että olkoon vihreä!
   (Tosin kuopus kutsuu mua banaaniksi, oisko se sittenkin keltainen? Tai sit raaka banaani?)

   Poista
 3. Sä olet tehnyt aivan mielettömän hienoja löytöjä. Olisin aivan innoissani sekä edellisen postauksen löydöistä, että tästäkin takista. Vau!

  Pitänee laittaa kirja varaukseen. Aina sitä lukee jonkun sieniä syöneen juttuja mieluummin, kuin että heräisi itse rannalta sienikauhu-unikuvien jälkeen ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luepa Itkonen, mä luulen, että sä nauttisit!

   Meidän kirpparilta välillä tekee huimia löytöjä tosi edulliseen hintaan - ja kyllä mä olen innoissani kans, piristää mun kevättä nuo kummasti.

   Kivaa keskiviikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana