Sivut

tiistai 13. maaliskuuta 2018

Tänään

olen käyttänyt kuopusta terveysasemalla. Adenovirus - nevöhööd.

selvitellyt KVTES:iä ja tulihan se vissiin voimaan. Sairasta lasta saa nyt hoitaa kotona 12-vuotiaaksi asti. Käytän tätä oikeutta ainakin tämän ja huomisen päivän.

olen tästä huolimatta tehnyt vähän töitä kotoa käsin...

lukenut uutisen, jonka mukaan sosiaaliset matemaatikot vievät tulevaisuuden työpaikat.  Sen mukaan kovaa valuuttaa olisivat "tieto- ja viestintäteknologian asiantuntijat, palvelualojen asiantuntijat, ohjelmointia ja tilastotiedettä ymmärtävät asiantuntijat". Tuo viimeisin kuulostaa aivan meidän esikoiselta. Pääaine matematiikka, tilastotiede ja tietojenkäsittely(tai-mikä-se-nyt-on)tiede sivuaineina. Aika kiva!

käynyt kirpparikahvilassa syömässä juustosarven ja juomassa kupin kahvia sillä aikaa kun potilas katsoi Simpsons-maratonia. Myin myös 7€:lla Aku Ankkoja ja ehkä myös meidän sohvan. (Tarvitsen pienemmän jos muutamme, mutta taidan nyt mennä asioiden edelle...)Ihan vielä ei pääse pelaamaan
a) tauti
b) lunta n. metri
Viime yönä satoi uuttakin...
...milloin tää oikein loppuuuuuuu? Tää talvi?Mitähän sitä sitten keksisi? Potilaan halimisen lisäksi, siis!


Potilaasta puheen ollen: saimme eilen näkyvät hammasraudat pois ja tilalle jonkinnäköisen kitalaessa pidettävät "aktivaattorin". Kylläpä nyt on siisti ja suora hammasrivi. Hinta 0€. Ei voi kuin ihmetellä!


10 kommenttia:

 1. Talvi kestää nyt vähän pidempään kuin normaalisti, mutta koitetaan kestää. Tällä hetkellä meillä roilottaa vettä taivaan täydeltä, tiet on jokina kun eihän se vesi pääse jääpolanteiden yli ojaankaan... mieluummin ottaisin sen pakkasen kuin tällaista.
  Paranemisia kuopukselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Meilläkin on suojaa nyt ja lumia tippuu katoilta. Vissiin ennusteen mukaan kohta taivaaltakin - vai mitä se nyt sitten on, räntää, tällaisella säällä?

   Onneks on hyvä syy pysytellä sisällä ;-)

   Poista
 2. Juustosarvihetkestä taas vähän voimia! <3
  Ennakointi on varmasti ihan hyvästä, ei tule niin iso rysäys sitten kerralla.
  Keskimmäisellä oli vauvana (heh, 22 vuotta sitten) tuo Adenovirus ja oli sairaalassa viikon. Ärhäkkäkin voi siis olla. Vaan ehkä nykyään sitä osataan jo paremmin hoitaa ;)
  Parannelkaa ja rentoilkaa, kun siihen kerran on oikeus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin me tehdään, ja mä tosiaan tuolla pienellä vapaahetkellä jaksan taas pitkälle.

   ja fetasalaatilla - lautasella just nyt ;-)

   Poista
 3. Pitäisikin käydä taas kirpparipöytiä nuuskimassa...

  VastaaPoista
 4. Kunhan muistat, että tarviit lääkärintodistuksen noista lapsen sairaspäivistä, koska se tulee voimaan takautuvasti tjsp. (Ai miten niin just kursseilla?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep - tosin ainahan sairaan lapsen hoidosta tarvii sen todistuksen, mutta hain toki ja laitoin eteenpäin. Meille nää tulee esimiestyön kautta tietoon ;-)

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana