Sivut

sunnuntai 11. maaliskuuta 2018

Kevät tulee

vaikka vaikka vielä on kaukana se, että lumi suli ja purot sanoo yhtään mitään. Se penteleen polaaripyörre vai mikä se nyt oli, heiluttaa kuulemma häntäänsä vielä kerran. Meille on luvassa loppuviikosta ja ensi viikonlopuksi taas suht kovia yöpakkasia. Plääh. Lunta on paikka paikoin ihan hurjia määriä. Mutta sen verran kevättä oli rinnassa, että vaihdoin kuin vaihdoinkin verhot viikonloppuna. Vähän keväisempiin.Nyt

EnnenSeuraava askel on sitten vaihtaa tuohon paneeliverhot, jotka ovat vaaleat, kesäiset, mutta se saa vielä tovin odottaa.

Intouduin myös tekemään asetelmia ystävän puodista saamistani laatikoista, kas näin:Ne odottavat joko purkamista tai loppusijoituspaikkaa.

Nyt minä odotan kuopusta kotiin sekä huomista vapaapäivää. Täytyy käydä lähikaupugissa oikomishoidossa pojan kanssa. Sitä ennen taidankin vain oleskella ja lueskella.

12 kommenttia:

 1. Voi miten ihanat verhot!

  Napapyörre päästää vielä pakkasia karkuun navalta, mutta kalenteria sekään ei voi muuttaa. Kevät tulee vääjäämättä. Tai joku vois sanoa että se on jo.

  Meillä ei ole lunta tarpeeksi, sänget näkyy pelloilla. Ei oo ees latuja ajettu. Tosin luin jostain lehdestä, että kunnan latujen käyttäjät on ruvenneet valittamaan ja vaatimaan korvauksia, kun ovat hiihtäneet peltoladulla paljaaseen kynnökseen, ja se on johtanut siihen, ettei latuja tehdä sit ollenkaan. Omaa oksaansa valittajat sahaa siis. Ei tulis mieleenkään ensinnäkään hiihtää paljaalla mullalla ja jos vahingossa osuiskin, niin ainakaan lähtee korvauksia vaatimaan! Ihmiset on niin hyvälle tottunu ja siihen, että "joku muu" hoitaa jopa pälvikohdan väistämisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No samaa puhuttiin täällä meillä, ladut on ajettu ja hyvät, mutta ihmiset valittaa heti, jos on satanu vähän eikä ehditty ajaa. Kohta tosiaan valitetaan ja koitetaan saada korvauksia vaikka mistä ja sitten ei oo pian enää palvelujakaan. Tai sit on kyltti "hiihtäminen omalla vastuulla".

   Verhot on munkin mieleen, nyt pitää olla väriä. Ja paneeliverhot on siitä hyvät, ettei aina tarvi vaihtaa muuta kun ne (nyt tosin vaihdoin "takaverhotkin") niin saa vähän uutta ilmettä. Ja ne on halvat kun on niin vähän kangasta ;-)

   Poista
  2. Jännä, täällä "meillä" on ihan luminen pelto eikä kynnöksestä/korsista tietoakaan. Hiihtäjiä näkyy paljon ja myös latukone on näkynyt. Paikallista, vaikka kilsoja vaan muutama..
   Verhonvaihto muuttaa kyllä kämpän ilmettä heti. Ja myös asukkaan :)

   Poista
  3. Meillä on lunta kans mutta teidän välimatka ei oo kovin pitkä - niin ne on eri paikat erilaisia säältään jne!

   Musta on jotenkin tullut tällainen verhojenvaihtajaihminen. Kaikkea sitä...

   Poista
  4. Se riippuu sängen pituudestakin - lumi peittää hienosti tasaisemmat pellot, kun taas jotku näyttää kaukaa katsoen ihan ruskeilta kun korret on niin pitkiä.

   Poista
  5. Aukeemmilla paikoilla tuulikin varmaan tekee tepposiaan ja vie sitä lunta pois?

   Mun terassilta sai stuuli tai joku viedä, on varmaan metri ;-)

   Poista
 2. Että sä olet reipas!
  Meillä on samat verhot vuodesta kivi ja kirves - siis siitä asti kun meillä tehtiin ikkunaremontti, silloin ompelin kaikkiin ikkunoihin uudet verhot. Niiden edellisten about 15-20 vuotta vanhojen tilalle :D
  Ennen vaihdoin keittiöön ja olohuoneeseen joulu- kesäverhot, mutta en ole enää moneen vuoteen jaksanut.
  Naamakirjasta luin tässä muutama päivä sitten, vuotta en enää muista, mutta olisiko ollut viisi vuotta sitten, että postiluukusta oli viimein tipahtanut odotettu ilmoitus siitä, milloin meille tullaan vaihtamaan ikkunat: "huoneistonne ikkunaremontti alkaa kello maanantaina" :D
  Ikävää siinä oli se, että AM oli yövuorossa ja hänen olisi pitänyt saada nukkua aamupäivä.. onneksi ystävä asuu naapurissa; mehän siis pakattiin kimpsut ja kampsut heti puoli seitsemältä aamulla ja vaihdettiin kämppää ja siirryttiin heille nukkumaan :D

  No kaikkea sitä on elämässä sattunut, kommelluksia.

  Noi laatikot/lokerot on ihania - niistä ja niillä voi tehdä vaikka mitä!
  Ja kyllä se kevätkin tulee, vaikka meilläkin on satanut lunta ainakin...öö...10? cm sitten sen jälkeen kun olen viimeksi ollut ulkona.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun usko kevääseen on koetuksella, mutta eiköhän se kuitenkin tule?

   Laatikot on kivat, en vielä tiedä mihin ne päätyy, pöydälle, seinälle, mihin. Kokeilen eri variaatioita!

   Ja verhot, en ennen ole ollut tällainen mutta vanhemmiten on tapahtunut jotain. Tuli ostettua parit paneeliverhot, niin niitä sitten vaihtelen. Takaverhoja on kahdet ja paneeliverhoja neljät, joka kerta ei tarvi vaihtaa kun noi kapeat vaan ;-)

   Poista
  2. Tulee tulee :)
   Kuukauden päästä näyttää jo ihan toiselta :D

   Poista
  3. Totta, pakko sen lumenkin on joskus sulaa!!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Noista voi tehdä vaikka mitä - epäsymmetrisen (tai symmetrisen, jos niikseen tulee) hyllyn seinälle, pitää niitä pöydällä jne. Mäkin rakastan niitä ja vasta mietin, mihin ne lopulta päätyy!

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana