Sivut

keskiviikko 7. helmikuuta 2018

Gnjäääh

Ärsyttää. Se on selkeä merkki siitä (että joko menkat on tulossa tai) että ei ole ollut vapaata liian pitkään aikaan.

Lapsi vänkää vastaan, kyseenalaistaa. Haluaa pelata ja kun ei voi, mököttää. On liikaa koneella jos lipsun. Niin, ja kun ei ole koneella, koittaa olla puhelimella. 

Eikös se tajua, että se on sama asia? Pelaamista sekin.

Tai tietty myös kavereiden kanssa yhdeydenpitoa, mutta kuitenkin.

No, on se luistellut kahtena peräkkäisenä päivänä kaverin kanssa pari tuntia. Hiihtänyt koulussa ja treenaa futsalia. Koittaa välillä lukeakin, ansaita näillä pelivuoroja.

Miksi tää kasvattaminen on välillä pyllystä?

Miksi tää elämä on välillä pyllystä?


Jos Suomessa alkoholin hinnat olisi tällaiset
- ja sitä saisi ruokakaupasta - alkoholisoituisin!


Uuh, huomenna onneksi alkaa neljän päivän vapaa. 

12 kommenttia:

 1. Samoilla gnjääh-fiiliksillä mennään.. Kyllä se tästä taas muuttuu, kai tätäkin vaan pitää sietää.. Ihme touhua tää elämä.
  Hali!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ees oo mitään ihmeellisempää syytä (kun ne normaalit...)mutta välillä vaan gnjäähätyttää. Ei voi mitään! Toisena päivänä sitten ollaan taas positiivisia, eikös?

   Poista
 2. Muakin gnjäähätyttää usein :) Sun poika sentään urheilee ja tekee kaikenlaista, eikä vaan veny kotona valittamassa, niinku jotkut... sitä kiinnostusta kannattaa yrittää kyllä ylläpitää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, nyt just musta tuntuu, että se enimmäkseen venyy kotona, mutta se onkin vasta "niin pieni". Gnjäähätys näemmä vaan kuuluu tähän arkeen ja äitiyteen ja elämään?

   Poista
 3. Kyllä siinä saa muutaman kerran laskea kymmeneen kun teiniperheessä asuu..eikä se aina sittenkään auta:) Ystävätär kertoi että heillä kovin tehokkaaksi "suostuttelu" keinoksi, esim huoneen siivoukseen, kun on ottanut puhelimen laturin jemmaan ja sitten vaan odottelee, että huone on siisti..kuulemma toimii, joten tuota pitää joskus itsekkin kokeilla jos ei muuten pyynnöt tehoa:) Kaunista talvipäivää ja mukavia alkavia vapaita♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä konsti! Oikeasti meillä tuo esiteini on (vielä) niin kiltti ja mukautuvainen, että on oikeasti vaan hyvä, että koittaa vängätä välillä vastaan ja oppii kertomaan ja perustelemaan omaa mielipidettään. Eilen vaan oli sellainen päivä, etten olisi jaksanut. Välillä pitää saada omaa aikaa ja sitä on nyt ollut liian vähän.

   Sinne myös mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua, nautitaan♥

   Poista

Kiitos kommentistasi!
Marjaana